Orlando | Victoria’s Secret Outlet at Orlando Premium Outlets

Victoria's Secret Outlet at Orlando Premium Outlets

In Orlando zit Victoria’s Secret Outlet. Dit was één van de winkels die al ruim voor vertrek op de ’to-do-list’ stond voor onze reis naar Florida. Maar is een bezoek de moeite waard?

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret is een keten die vooral bekend staat om haar lingerie en body mists. Ook de jaarlijkse lingerieshow is werelberoemd. Echter werd eerder dit jaar bekend gemaakt dat Victoria’s Secret stopt met deze lingerieshow.

Helaas is Victoria’s Secret slecht verkrijgbaar in Nederland. Enkel de oudere bodymists zijn verkrijgbaar, in een zeer kleine selectie, bij sommige drogisterijen. Daarnaast is er op Eindhoven Airport een klein filiaal gevestigd met een geselecteerd aanbod. Ik ga dan ook graag naar Victoria’s Secret wanneer ik in de Verenigde Staten ben.

Victoria's Secret Outlet at Orlando Premium Outlets

Victoria’s Secret Outlet

In Orlando zit een Victoria’s Secret Outlet. Maar is een bezoek de moeite waard? Zelf zeg ik JA! Wel moet je er rekening mee houden dat het in deze outlet altijd erg druk is en dat hij erg groot is. Trek er dus zeker genoeg tijd voor uit!

Body mist

Het assortiment en de prijzen wisselen dagelijks. Gewoonlijk kosten de body mists ongeveer $18, in de outlet variëren de prijzen voor body mist tussen de $4 en $8. Dit is afhankelijk van de collectie. Er is een ruime keuze!

Kleding

In de outlet is ook volop kleding aanwezig. Sportkleding, pyjama’s en andere loungewear. You name it! De prijzen van deze items zijn ook aanzienlijk lager dan normaal, echter alleen wanneer er geen sale is in de gewone winkels. Ik kwam er al snel achter dat deze items, aan het einde van de sale, goedkoper zijn in de gewone winkels.

Victoria's Secret Outlet at Orlando Premium Outlets

Bh’s

De bh’s van Victoria’s Secret zijn ontzettend mooi en van goede kwaliteit, maar de prijzen zijn er ook naar. De meeste prijzen liggen tussen de $42 en $90. Toen ik de Victoria’s Secret outlet bezocht waren de bh’s over het algemeen $20, wat dus echt een mooie prijs is! En richting het einde van de sale heb ik zelfs bh’s kunnen scoren voor $8 en (niet voorgevormd) $3! Echte koopjes dus!

Overig

Er is nog veel meer te vinden in de outlet. Zo kocht ik liquid lipsticks voor $2 die normaal $14 zouden kosten. Ook kocht in een mooie tas voor maar $10! Als je de prijzen kent dan weet je dat een tas al snel $50 zou kosten. Daarnaast kocht ik nog aantal cadeausetjes. Deze kosten normaal $24-$30, maar kocht ik nu voor $8! O ja, ik kocht ook nog bruisballen en maskers voor $1!

Victoria's Secret Outlet at Orlando Premium Outlets

De prijzen in vergelijking met de gewone filialen

Over het algemeen zijn de prijzen in de outlet aanzienlijk lager dan in de reguliere filialen. Echter vindt er tweejaarlijks sale plaats in de gewone winkels. Wanneer de sale bezig is, zijn de prijzen van de outlet en de overige filialen veelal aan elkaar gewaagd. Aan het einde van de sale zal de outlet zijn prijzen tijdelijk verder verlagen. In dat geval zijn er naast de dagelijkse acties nog betere deals te vinden!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Oh wauw, wat een leuke koopjes heb je gescoord! Toen ik in New York keek ik er erg naar uit om te shoppen bij VS maar de lingerie collectie viel me echt tegen! Zo basic en helemaal niet bijzonder. De body mist en paspoort hoesjes vind ik wel hartstikke leuk.

    1. Wat jammer om te horen! Zelf ben ik juist erg goed geslaagd bij Victoria’s Secret voor lingerie. Inderdaad ook wat basics (daar was ik naar opzoek) maar zeker ook wel hele luxe items! De body mist is inderdaad leuk én lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *