Beachwear | 3 x leuk en comfortabel strandjurkje onder €40

Lascana Strandkleding Strandjurkje zomerjurkje
Strandkleding kan in de zomer niet ontbreken! In dit artikel laat ik je 3 x leuke comfortabele strandjurkjes zien onder de €40 zodat deze zomer een strandjurkje niet ontbreekt in jouw garderobe.

Een strandjurkje kan niet ontbreken in jouw kledingkast en koffer

Strandkleding mag echt niet ontbreken in jouw garderobe! In de zomer is luchtige kleding die er leuk uitziet en ook nog eens comfortabel zit een must have. Hoe wil je de warmte anders overleven? Daarnaast is strandkleding ontzettend fijn om even over je leuke bikini te dragen tijdens het eten of gedurende de wandeling naar het strand of zwembad. Comfy kleding is sowieso top!

Strandkleding is dus een must have, laat dat duidelijk zijn. Daarom laat ik je in dit artikel 3 x een leuk strandjurkje zien.

Lascana strandjurkje

1. Comfy en Sportief (41430996)

Een dergelijk zomerjurkje zal altijd mijn favoriet blijven. Het model van deze een soortgelijke jurkjes is erg simpel en daarmee ook comfortabel. Hartstikke fijn in de zomer!

Dit jurkje van Venice Beach heeft een tijdloos streepmotief en is verkrijgbaar in de combinaties antraciet / wit en blauw / wit. Het model en het gestreepte design zorgen voor een comfortabel strandjurkje met sportieve look.

2. Funky Summer (75385274)

Dit jurkje kan niet ontbreken in een artikel over leuke en comfortabele jurkjes. Dit jurkje met trendy kleuren en all-over print is ontzettend funky. Ik vind ‘m leuk! Dit jurkje is ook echt een zomerjurkje. Zo vrolijk!

Deze korte zomerjurk is ook van het merk Venice Beach. De vrolijk gekleurde drukke print maakt dit jurkje erg zomers maar ook gedurfd. Leuk om te weten is dat er ook een jumpsuit met dezelfde print bestaat!

3. Tropische Palmbomen (89962373)

Ook dit jurkje is weer redelijk simpel. Het basic design heeft als resultaat een makkelijk maar leuk strandjurkje voor in de zomer. De abrikooskleurige palmbomen zorgen voor een tropisch printje en de veterdetails bij de hals geven het geheel een finishing touch.

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *