Droogbloemen decoratie om op te hangen (met LED!)

Droogbloemen ophangen glazen bol met droogbloemen Action

In de huidige interieurtrends zijn droogbloemen niet meer weg te denken. Doordat de bloemen gedroogd zijn blijven ze lang goed en heb je er lang plezier van. Enorm leuk voor in je interieur dus! Doordat droogbloemen decoratie zo geliefd is ontstaan er ook steeds nieuwe ideeën voor manieren waarop de droogbloemen verwerkt kunnen worden. En nu vond ik wel iets heel erg leuks: de Flower Glass Ball!

Droogbloemen decoratie Action

Droogbloemen in je interieur

Van droogbloemen heb je lang plezier en daarom zijn ze erg leuk om in huis te zetten. Het is een leuke decoratie en toevoeging aan je interieur. Je kunt de bloemen bijvoorbeeld in een mooie vaas zetten, onder een stolp, in een fotolijstje doen of neerzetten in een droogbloemenhouder. Ook een bloemenkrans maken is een idee! Er is genoeg wooninspiratie te vinden voor droogbloemen in je interieur! Een DIY droogbloemenhouder is ook makkelijk zelf te maken, helemaal naar wens!

Droogbloemen ledbol glazen bol met droogbloemen Action

Flower Glass Ball van Action

Ook Action laat de droogbloemen trend niet aan zich voorbij gaan. Zo zijn er de laatste tijd verschillende droogbloemen decoraties te vinden die enorm leuk zijn en een eyecatcher voor je interieur en je meteen een lentegevoel geven! Maar wat ik nu bij Action vond vind ik toch wel het gaafste item tot nu toe met droogbloemen: de Flower Glass Ball.

De Flower Glass Ball van Action is een grote glazen bal met daarin led-lichtjes en droogbloemen. Aan de bal hangt een dik jute touw waaraan je de bal kan ophangen. Een supergaaf decoratiestuk!

De glazen bol heeft veel weg van een kerstbal, maar heeft een diameter van maar liefst 14 centimeter. Het touw is 80 centimeter lang zodat je deze goed kan gebruiken om de droogbloemen bol ergens op te hangen. Dit kun je bijvoorbeeld op dezelfde manier doen zoals bij de populaire lampen aan een jute touw. Met een leuke knoop! Om de lichtjes te laten branden zijn 2 AA batterijen nodig die niet bij de verpakking zijn inbegrepen.

Action droogbloemen

Glazen ledbol met droogbloemen

Action verkoopt de glazen bal met droogbloemen in verschillende varianten. Er zijn dus verschillende bloemetjes waar je uit kan kiezen. Zo zijn er gele en witte droogbloemen maar is er ook een flower glass ball met daarin paarse droogbloemetjes.

De droogbloemen decoratie ballen kosten €5,95 per stuk en dat is zeker een mooie prijs! Haal de lente in huis met deze toffe glazen ballen of geef er een cadeau (zeker een tip!)!

Action droogbloemen slinger

Action droogbloemen slinger

De inkopers van Action hebben goed hun best gedaan, want er was nog meer leuks te vinden! De droogbloemen trend laten ze duidelijk niet aan zich voorbij gaan en daar ben ik maar wat blij mee!

Bij Action vond ik namelijk ook nog slingers met lampjes waarin droogbloemen zitten. Te leuk!

De slinger heeft 10 plastic bollen met led-lampjes die warm wit licht geven. De slinger werkt op batterijen en hiervoor heb je 2 AA-batterijen nodig.

De Action droogbloemen slinger is er met paars roze bloemen, witte bloemen en met gele bloemen. Ze kosten €4,95 per stuk!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *