Little Book of… | boekenserie over ’s werelds meest bekende modehuizen

Little Book of

Ben je gek op luxe merken en heb je altijd al meer over hun historie willen weten? Blader je graag door mode foto’s of ben je op zoek naar toffe boeken als decoratie voor in je interieur? Dan is de ‘Little book of’-serie iets voor jou! Ontdek de verhalen achter de de luxe modehuizen in deze mooie hardcover boeken!

Little Book of

Little book of…

‘Little book of’ is een serie kleine maar fijne boeken waarin de verhalen achter ’s werelds bekendste modehuizen en fashion-iconen worden verteld. De boeken zijn geïllustreerd met de mooiste (fashion)foto’s en volgen het verhaal van de oorsprong tot de meest iconische designs en momenten van het merk.

Als liefhebber van fashion en luxe modehuizen zijn deze boeken enorm tof om te lezen en door te bladeren. Ook een mooi cadeau voor een modeliefhebber! En als je ze gelezen hebt staan ze ook super tof in je luxury interieur als een kleine versie van de zogeheten koffietafelboeken.

Little Book of Hermès

Little book of Hermès

In Little book of Hermès neemt modehistoricus Karen Homer je mee in het verhaal van modehuis Hermès, bekend van onder andere de iconische Hermès Birkin tassen en de Kelly bags. Een kijkje naar de eerste jaren van het luxe modehuis neemt je mee in het ontstaan, om vervolgens een beeld te krijgen van de evolutie die mode – en het merk Hermès – heeft doorgemaakt.

Little Book of Balenciaga

Little book of Balenciaga

Little book of Balenciaga vertelt het verhaal van modehuis Balenciaga. Het is geschreven door Emanuelle Dirix, wie modedocente- en historicus is. In dit boek vertelt zij over het werk, het leven en het nalatenschap van Cristóbal Balenciaga. Het verhaal is aangevuld met veel beeldmateriaal, waarin ook veel conceptuele ontwerpen – waar Cristóbal Balenciaga zo bekend om was – te zien zijn. Ook is er aandacht voor Balenciaga na het vertrek van Cristóbal, tot het merk Balenciaga zoals we het nu kennen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *