Origineel cadeau voor boekenliefhebber | Het Boekenboek

Het boekenboek

Ben jij een echte boekenliefhebber óf op zoek naar het perfecte cadeau voor een boekenliefhebber? Dan is het Boekenboek waarschijnlijk wat je zoekt!

Het Boekenboek

Als liefhebber van boeken mag het Boekenboek niet ontbreken in jouw boekenkast. Misschien vraag je je af waarom dan niet. Die vraag is gemakkelijk te beantwoorden.

Het boekenboek is een ontzettend compleet boekenjournal. Als je graag – en veel – leest is zo’n boekenjournal ontzettend leuk! En handig om nog eens in terug te kijken.

Boekenjournal Boekenboek

Boekenjournal inhoud

Het Boekenboek is een ontzettend compleet boekenjournal. Onderstaande kun je erin vinden:

  • Boekenkast
  • Wensenlijst
  • Favorieten
  • Trackers
  • Challenges
  • Quotes
  • Leesverslagen

Het Boekenboek biedt veel ruimte om alles wat je maar wil te noteren, tracken en schrijven over boeken.

Boekenkast

De Boekenkast spreekt voor zich. Hier inventariseer je – op alfabetische volgorde – de boeken die je bezit.

Wensenlijst

Ook dit hoofdstuk spreekt voor zich. Welke boeken wil je echt nog eens lezen? Die schrijf je hier op. Tijd voor een nieuw boek? Dan kies je er hier een uit.

Favorieten

Binnen favorieten heb je de ruimte om zowel favoriete boeken als favoriete auteurs te noteren.

Trackers

Het Boekenboek heeft een leeslogboek. Hierin kun je tracken op welke dagen, hoe laat en hoelang je leest.

Challenges

Tijd voor een challenge? Ook die kun je vinden in het Boekenboek. Hier kun je bijhouden hoeveel boeken je dit jaar wil lezen en hoever je bent in het behalen van je doel. Ook is er de challenge ’30 dagen lang elke dag lezen’, ‘lees het alfabet’ en de ’thema-challenge’.

Quotes

In het boekenjournal heb je lekker veel ruimte om je favoriete quotes uit boeken te noteren. Superleuk om nog eens terug te lezen!

Leesverslagen

Dit is dé plek om alles te noteren over de boeken die je hebt gelezen. Handig als je even niet meer weet hoe dat ene boek nu heet, waar het over ging of wie de auteur was. Natuurlijk superleuk om later terug te lezen!

Cadeau voor de boekenliefhebber

Ja, het Boekenboek is een must voor de boekenliefhebber en daarmee ook een ultiem tof cadeau! Het zeer complete boekenjournal brengt een boekenkast, ruimte voor quotes, challenges en geeft ruimte om leesverslagen te maken die je later nog eens terug kunt lezen.

Ik gaf het Boekenboek cadeau aan mijn zusje. Zij lééft tussen de boeken en is ontzettend blij met het boekenjournal! Met een prijs van €14,99 een leuk en betaalbaar cadeau voor de boekenliefhebber.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *