Wie jarig is… trakteert | WIN The Ritual of Jing Sleep (gesloten)

Ritual of Jing

Ik ben jarig! En wie jarig is trakteert. Toch?! Om die reden organiseer ik weer een leuke winactie voor jullie. Je kunt namelijk twee Rituals producten winnen van The Ritual of Jing!

21e verjaardag

Vandaag, op 28 februari, ben ik jarig en mag ik zeggen dat ik 21 jaar geworden ben.

Ik had natuurlijk nooit gedacht dat het leven er nu zo uit zou zien. Zo volg ik al lange tijd mijn studie volledig vanuit huis, door het Coronavirus. Mijn verjaardag vieren gaat niet en ook een stedentrip is niet mogelijk.

Tegelijkertijd is er veel waar ik dankbaar voor ben en heb ik veel om trots op te zijn. Zo heeft het Coronavirus mij nog geen studievertraging opgeleverd, heb ik vorige maand mijn Propedeuse behaald en haal ik ontzettend veel plezier uit het werken aan AlotlikeLOT.nl. Jou, bezoeker van mijn blog, wil ik graag bedanken voor je support!

Ritual of Jing

WIN The Ritual of Jing

En wie jarig is… die trakteert! Ik geef een leuke set met producten uit The Ritual of Jing collectie van Rituals weg.

Wat zit er in de Rituals set?

 • Sleep Serum
 • Hand Mask

Het sleep serum zit in een handige roller. Door de roller (met lichte crème) over je slapen, hals en voorhoofd te masseren ondersteun je stressvermindering. Het sleep serum is een fijn product om te gebruiken voordat je gaat slapen en laat een kalmerende geur achter.

Het handmasker maakt je handen zacht. Door het masker ’s avonds in te masseren zul je tot rust komen. De kalmerende geur helpt je sneller in slaap te vallen.

Kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit artikel

Extra kans maken?

 • Doe mee via Facebook of Instagram
 • Laat een inhoudelijke reactie op een of meerdere andere blogartikelen

Uit alle deelnames (blog, Facebook en Instagram) volgt uiteindelijk één winnaar. Meedoen kan t/m donderdag 4 maart 2021. De winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

22 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd. Een vreemde tijd om jarig te zijn maar hopelijk heb je een heerlijke dag gehad. Je geeft een super leuke prijs weg dus ik doe graag mee.

 1. 21! Dat is echt een mijlpaal, net zoals het behalen van je propedeuse. Van harte gefelciteerd.
  Fijn dat je dit met ons wil vieren.
  Groeten, Aartje

 2. Dubbel gefeliciteerd dus Fijn dat je geen studievertraging hebt want ik hoor jammer genoeg ook anders.
  En ik doe heel graag mee. Ben heel nieuwsgierig naar deze producten van Rituals.

 3. Ben ik weer bijna te laat natuurlijk, maar alsnog gefeliciteerd!!!! En een setje Rituals is helemaal niet verkeerd 😀 Ja die corona maakt alles heel anders dan gewoon. Maar je positiviteit voert toch de boventoon 🙂 Hoop dat het een geweldig “feestje” was waar je met plezier aan terug denkt. En veel geluk aan iedereen, ben benieuwd wie je dit kado schenkt!

 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En echt wat een bewondering heb ik dat je tijdens deze hele situatie zo gemotiveerd blijft voor je studie. Ik denk dat als dit een aantal jaren geleden (in mijn studietijd) de situatie was geweest, ik die motivatie niet zo had gevonden. Dus echt knap!
  Hopelijk zijn er snel weer mogelijkheden om een feestje te vieren en je dromen voor bijv. een stedentrip uit te laten komen!

  Net als velen andere maak ik ook graag kans op deze heerlijke prijs. M’n handen kunnen zo’n heerlijk masker zeker wel gebruiken. Door omstandigheden wassen we onze handen in huis weer extra vaak en dat betekent ook vaak gesprongen handen. Ik neem me steeds voor eens te kijken voor een masker, maar tot op heden nog niet de tijd genomen. Ik ben erg benieuwd! En een sleep serum, hoe heerlijk is dat. Denk dat ik ons zoontje dan eens niet hoor en dat manlief er dus echt zelf uit moet 😉

 5. Nog van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een mooie dag gehad. Op de valreep doe ik heel graag mee, ik ben een echte liefhebber van Rituals. Jing ken ik nog niet, ik laat me graag verrassen!

 6. Hieperdepiep hoera te laat maar alsnog gefeliciteerd . Ook gefeliciteerd met het behalen van je propedeuse. Dat lijkt me wel wat om lekker te gaan slapen met deze producten van Rituals.☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *