Óók grotere cupmaat | Mooie, passende én betaalbare lingerie + set van LingaDore

LingaDore goedkope Lingerie DutchDesignersOutlet grote cupmaten
Lingerie. Niet elke vrouw besteedt er evenveel aandacht aan. Doordat ik een jonge meid ben met een grotere cupmaat heb ook ik langere tijd veel moeite gehad met het vinden van mooie, passende en betaalbare lingerie. Ik stopte met het besteden van aandacht aan het kiezen van lingerie. Gelukkig is dit nu verleden tijd! Ik vertel je meer over deze struggle, waarom aandacht voor lingerie belangrijk is en over mijn nieuwe set lingerie van LingaDore.

Jonge meid met grote cupmaat

Ja, dat ben ik! Ik heb flink wat tiet, waardoor ik wat moeilijker terecht kan bij de reguliere winkels. Soms hebben ze mijn cupmaat dan weer wel, maar er is vaak veel minder keuze en het zit gewoon niet goed. De modellen van de bh’s zijn niet geschikt voor mijn borstvorm waardoor deze gewoon niet passend zijn.

Als jonge meid met een grotere cupmaat is het dan ook een stuk moeilijk om mooie, passende en betaalbare lingerie te vinden. Óf het past, óf het is mooi óf het is betaalbaar, maar het is langere tijd moeilijk voor mij geweest om items te vinden die aan alle drie deze eisen voldoen. Je begrijpt wel dat je deze zoektocht teleurstelling na teleurstelling opgeeft. Zonde!

LingaDore goedkope Lingerie DutchDesignersOutlet grote cupmaten

Aandacht besteden aan lingerie is belangrijk

Ik wil dit niet meer verwaarlozen. Na meerdere tegenslagen tijdens het shoppen geef je een keer op, maar dit moeten we niet doen! Het is natuurlijk ook niet de bedoeling om ongelukkig te worden van het shoppen, maar je moet de zoektocht niet voor altijd staken.

Niet elke vrouw besteedt evenveel aandacht aan het kiezen van haar lingerie, maar volgens mij wordt wel elke vrouw gelukkig van een set mooie lingerie. Mooie en passende lingerie geeft vrouwen een confidence boost! Mij in ieder geval wel!

LingaDore goedkope Lingerie DutchDesignersOutlet grote cupmaten

Mooie en betaalbare lingerie, ook in grotere cupmaat + mijn set van LingaDore

Verwaarlozing is niet meer nodig! Ik kwam terecht bij Dutch Designers Outlet, een webshop waar je heel veel lingerie vind van de mooiste merken tegen de leukste prijzen. Je vindt hier merken als Sapph, Marlies Dekkers en LingaDore. Ook voor de wat grotere cupmaat!

Zelf ging in voor twee mooie setjes van het merk LingaDore, een die ik nog niet kende. Ik kwam lingerie van dit merk tegen toen ik de website doorzocht. Het zag er prachtig uit én was beschikbaar in mijn maten. Ik besloot er dan ook voor te gaan!

De lingerie is in het echt nóg mooier. Absoluut mijn mooiste lingerie ooit! De kanten details zijn prachtig en ook de kleuren vind ik erg mooi. De bh sluit perfect aan op mijn borsten. Ondanks dat ik normaal voor een model met een hogere cup ga zit deze bh echt netjes. Ik besloot zowel voor de bijpassende slip als short te gaan. Op deze manier kan ik combineren, leuk! Er is zelfs nog een bijpassende string binnen LingaDore Tangarine én een balconette bh. Foto’s van het tweede setje zal ik delen op Instagram @lotlikeLOT.

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Ik houd wel van lingerie maar heb het ook (te lang!) verwaarloosd. Bij mij is het vaker zo dat ze mijn cupmaat niet hebben omdat ik juist een kleine maat heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *