Leuk voor koppels! | Het invulboek ‘999 vragen aan je partner’

999 vragen aan je partner leuk invulboek voor koppels
Al ruim twee jaar heb ik een relatie met mijn vriend. Wij kennen elkaar goed! Toch zijn er altijd dingen waar je, zeker niet samen, bij stilstaat en over na denkt. ‘999 vragen aan je partner’ is een leuk invulboek voor iedere relatie! Je komt ongetwijfeld iets nieuws te weten over jezelf, je partner of jullie relatie. Wij behandelen ook een aantal vragen!

999 vragen

999 vragen aan je partner is een nieuwe uitgave. Dit invulboek met vragen aan jouw partner is de nieuwste toevoeging aan de serie invulboek van BBNC Uitgevers. Deze invulboeken staan boordevol met vragen om stil te staan, na te denken en om jezelf en anderen beter te leren kennen.

999 vragen aan je partner

Een invulboek met vragen aan je partner. Leuk! Deze nieuwe variant bevat maar liefst 999 vragen aan je partner.  Het boek bevat verschillende soorten ja/nee-vragen, open vragen en keuzevragen. De vragen gaan over allerlei onderwerpen, denk hierbij aan karakter, hobby, ambities & dromen, toekomst en seks. Er komt dus een uitgebreid scala aan onderwerpen aan bod! Met zoveel vragen leer je ongetwijfeld iets nieuws over je partner, jezelf en over jullie relatie.

999 vragen aan je partner leuk invulboek voor koppels

10 vragen aan ons!

Natuurlijk kan ik niet over 999 vragen aan je partner schrijven zonder dat wij ook een aantal vragen behandelen. Ik heb een aantal vragen uit het boek gepikt die wij hieronder samen beantwoorden!

 1. Wie van ons heeft het beste geheugen?

  Stijn zegt dat hij het beste geheugen van ons twee heeft. Persoonlijk ben ik het daar niet mee eens, haha. Ik onthoud alles heel goed waar hij weleens dingen vergeet. We zijn het dus niet eens!

 2. Wie van ons knuffelt graag?

  Wij knuffelen allebei graag, maar wel alleen met elkaar. Niet zo raar toch?

 3. Hamburger vs. Hotdog

  Stijn gaat voor de hamburger, terwijl ik absoluut voor de hotdog ga. Een hamburgerman it is! (leuk woord ontdekt!) Weliswaar alleen een broodje hotdog zonder sausjes. Daar houd ik niet van!

 4. Welke drie woorden omschrijven mij het best?

  Wanneer ik deze vraag aan mijn vriend stel krijg ik de volgende woorden: Eigenwijs, lief en gek. Daar kan ik mij wel in vinden! De drie woorden waarvan ik vind dat ze Stijn het best omschrijven zijn de volgende: Zorgzaam, gezellig en lief.

 5. Hoe ziet jouw ideale bruiloft eruit?

  Volgens mijn vriend gaat dit een kleine bruiloft zijn dat draait om gezellig samenzijn met een leuk feestje. Of we het over dezelfde bruiloft hebben, dat weet ik nog niet. Mijn eigen ideale bruiloft is inderdaad ook kleinschalig, maar het liefst op een mooie buitenlandse locatie!

 6. Wat is beter dan seks?

  Gewoon samenzijn. Dit is wat ons betreft het allerfijnste! En wat we dan doen wanneer we samenzijn maakt ook niet veel uit ;).

 7. Als je vandaag €1000,- zou krijgen, wat zou je er dan mee doen?

  Hij kiest voor sparen voor een rijbewijs. Wat ik met €1000 zou doen? Ik zou meteen een ticket kopen en mijn vriend achterna vliegen, die twee weken op vakantie gaat naar Amerika!

 8. Wat staat er op je bucketlist?

  Wanneer we stilstaan bij deze vraag realiseren we ons dat we beide eigenlijk geen echte bucketlist hebben. Stijn zou wel heel graag nog eens naar Bali gaan. Dan wil ik natuurlijk best mee! Ik zou heel graag nog eens samen met hem naar Amerika gaan!

 9. Wat is je favoriete sneakermerk?

  Drie keer raden wat die van mij is?! Ik kan veel verschillende sneakertjes waarderen, maar uit mijn schoenenstash kwam toch wel duidelijk naar voren dat ik fan ben van Converse All Stars. Stijn kocht laatst Vans, dus dat zijn op dit moment zijn favorietjes!

 10. Heb je je telefoon weleens in de wc laten vallen?

  Both guilty! In de huidige wereld kunnen we haast niet meer zonder, en ook ik moet bekennen dat ik mijn telefoon haast altijd meeneem naar de wc. Het voelt misschien beschamend om te zeggen dat je je telefoon in de wc hebt laten vallen. Toch ben ik ervan overtuigd dat dit tegenwoordig een bekend fenomeen is! Maar, we zijn dus allebei zo slim geweest!

Conclusie over ‘999 vragen aan je partner’

999 vragen aan je partner is een erg leuk invulboek voor koppels! Je kunt er natuurlijk ook allebei één voor elkaar invullen. Het is ongetwijfeld goed en leuk om stil te staan bij dingen waar je anders niet bij nadenkt. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om later terug te kijken in dit invulboekje en is dit een uniek nalatenschap voor eventuele nakomelingen!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *