Budget Babe #11

Gratis Budget Babe aanbiedingen sale budgettopper
Wekelijks deel ik mijn tips op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Ook vandaag deel ik weer mijn beste tips uit de folders van deze week. Waar moet je zijn voor welke goede aanbiedingen? (Happy Socks & heel veel 1+1 gratis)

Happy Socks voor maar €3,99(!)

Yay! Het is weer tijd voor een Happy Socks actie. Bij Kruidvat scoor je verschillende varianten Happy Socks voor maar €3,99! Er zijn zowel sokken verkrijgbaar in maat 36/40 als 41/46. Leuheuk! Ik raad je wel aan om, mocht deze actie helemaal jouw ding zijn, NU naar de winkel te rennen. Happy Socks zijn namelijk erg populair!

* de folder van Kruidvat gaat pas dinsdag in, maar vaak liggen de acties toch al eerder in de winkel.

Gratis oogschaduwpalette

Vind jij de makeup van Revolution mooi? Ik ook! Bij aankoop van minimaal €10 aan Revolution makeup ontvang je bij Kruidvat een Revolution oogschaduwpalette t.w.v. €4,99 helemaal voor niks. Leuke actie!

Treaclemoon 1+1 gratis

Er zijn deze week héél veel 1+1 gratis acties bij Kruidvat. Misschien verstandig om eens naar te kijken? Deze actie geldt o.a. ook op de producten van Treaclemoon. Dat vind ik een heel leuk merk!

Stoere spiegel

Dit is dé spiegel van het moment. Een ronde spiegel met een band waaraan je hem ophangt. Deze spiegel heeft een superstoere look! Mocht je nou op zoek zijn naar een dergelijke spiegel, kijk dan eens bij Blokker.

Alle persoonlijke verzorging 1+1 gratis

Nog een voorraad verzorgingsproducten nodig? Bij Blokker koop je deze week alle persoonlijke verzorgingsproducten 1+1 gratis.

Let op: het aanbod kan per filiaal verschillen.

Mascara van Etos

Zelf heb ik deze mascara nooit geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik er wel erg benieuwd naar ben. De verpakkingen zijn in leuke kleuren en zien er prima uit! Op Etos Mascara geldt 1+1 gratis. Een leuke actie om eens kennis te kunnen maken met deze mascara’s, niet?

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *