Budget Babe #7 (GRATIS schepsnoep en Duinrell ticket)

 aanbiedingen week budget babe budgettip korting Kruidvat
Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te vermelden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk mee naar mijn tips voor deze week! (gratis schepsnoep en Duinrell ticket + heel veel voordeel bij Kruidvat!)

Gratis schepsnoep bij Kruidvat!

16 mei is het weer VIP koopavond bij Kruidvat. Tijdens deze koop avond ontvangen voordeelkaarthouders extra korting! Daarnaast ontvang je de eerste 100 gram schepsnoep helemaal gratis. Zeker een reden om te gaan!

3-daagse vliegreis naar een verrassingsbestemming

Er even tussenuit? Bij Hema koop je een 3-daagse vliegreis voor maar €90! Waar je heen gaat blijft nog een verrassing. Spannend, vind je niet? Er zijn wel een aantal voorwaarden van toepassing. Deze zijn niet zo spannend, maar het is wel belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. Fijne reis!

Doucheproducten en deodorant van Fa €1

Fan van de producten van Fa? Dan heb ik goed nieuws voor je. Deze week scoor je de douchegel en deodorant namelijk voor maar €1 per stuk.

Papier met leuke designs

De creatieveling is natuurlijk bekend met de toffe papierblokken die verkrijgbaar zijn bij Action. Deze week scoor je het leuke designpapier extra voordelig, deze zijn namelijk onderdeel van de weekactie. Vanaf woensdag koop je verschillende varianten 30,5 x 30,5 cm papierblokken (ook geschikt als achtergrond voor productfoto’s!) voor maar €1,99. Er zijn ook kleinere designpads onderdeel van de weekactie, hiervoor betaal je €0,74.

En er is deze week nog een creatief product extra voordelig verkrijgbaar, namelijk de penseelstiften. Ik raad je aan om eerst de review over penseelstiften van Action te lezen die ik eerder al schreef. Ook hiervoor betaal je €0,74.

#INSTAFAMOUS pegboard

Loop je een héél klein beetje achter op gebied van instagramtrends? Don’t worry! Kruidvat geeft je namelijk de kans om alsnog een pegboard te scoren, ook nog eens budgetproof! Dit keer géén roze maar een witte en zwarte variant voor €4,99 per stuk.

Gratis ticket voor Duinrell

Binnenkort een dagje er lekker op uit naar attractiepark Duinrell? Dan heb jij zeker weten oren naar deze actie. Bij Kruidvat ontvang je bij aankoop van 3 actieproducten namelijk een ticket voor Duinrell. Helemaal gratis! Je moet er dus wel iets voor kopen, maar… het scheelt heel veel geld én je hebt ook nog eens goede producten.

De actieproducten zijn; Air Wick, Calgon, Air Wick, Calgon, Dettol, Durex Play, Finish, Optrex, Scholl, Steradent 90 tabletten, Vanish en Veet.

1+1 gratis op alle bad en douche- en geurengeschenksets voor dames

Moederdag is voorbij, daarom gaan de geschenksets in de opruiming. Nog opzoek naar een verlaat cadeautje voor moederdag? Misschien heb je wel een aantal verjaardagen in het verschiet? Deze week geldt er 1+1 gratis op alle bad en douche- en geurengeschenksets voor dames. Waar je moet zijn voor deze actie? Trekpleister én Kruidvat!

Tip: is er één geschenkset die je graag zou willen hebben? Reken deze dan samen af met het goedkoopste setje dat je kunt vinden. De korting wordt namelijk verrekend als 50% kassakorting waardoor dit alsnog veel voordeel oplevert!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *