Budget Babe #1 (National Glamourday)

#budgetbabe koopjestips, aanbiedingen, sale week 14 2018
Een nieuwe rubriek: Budget Babe. Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te melden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk dan vooral mee naar mijn tips voor deze week! (National Glamourday + meer)

7 april National Glamourday!

7 april is het tijd om je lentegarderobe bij elkaar te winkelen, het is dan namelijk weer Nation Glamourday. Wanneer jij de laatste editie van tijdschrift Glamour laat zien ontvang je bij heel veel winkels in Nederland en België minstens 20% korting. Ook zijn er een hoop webshops die meedoen aan National Glamourday!

Denk aan Hunkemöller, toffe sokken bij Happy Socks en nog veel meer leuke winkels. Bij Kruidvat ontvang je op vertoon van je Glamour 20% korting op o.a. makeup, gezichtsverzorging en geuren.

– Live Life in Colors (WMJM)

Zelf maakte ik kennis met deze producten door het bestellen van een Doggybag en inmiddels ben ik een groot fan van de producten van Wat Maakt Je Mooi. De opbrengst van deze limited edition komt óók nog eens ten goede aan een fantastisch doel, kopen dus!

Live life in colors “fluffy body butter” is samen met Iris tot stand gekomen. Een kleurrijk geheel met een vrolijke lieve geur. Want Iris wil graag haar leven weer kleur en vrolijkheid geven en daar kunnen wij met zijn allen een steentje aan bijdragen. Van elke verkochte Live life in colors “fluffy body butter” gaat de gehele opbrengst naar de spaarpot van Iris voor haar stamceltherapie. Haar laatste kans op een betere toekomst!”

– Tijdschriftenactie €9,95 (Kruidvat)

Je kiest tussen 11 x weekblad of 5 x maandblad voor slechts €9,95! Ook erg leuk om cadeau te doen dus. Er  is keuze uit maar liefst 47 verschillende titels. Welk blad is jouw favoriet? Vriendin, GIRLZ, CosmoGIRL! of Glamour? Ik vind het altijd heerlijk om een tijdschrift door te bladeren en inspiratie op te doen.

– Jil Sander Sun Delight €19,99 (Kruidvat)

Voor slechts €19,99 scoor jij dit 100 ml parfum! Deze variant ken ik zelf nog niet, maar de geuren van Jil Sander hebben altijd tot mijn favorieten voor in de zomer behoord.

– Dopper drinkfles €9,- (Blokker)

Bij Blokker koop je alle drinkflessen van Dopper in de aanbieding voor €9! Handig voor in de sportschool en voor als het (hopelijk snel) zomers weer wordt. Heb je tenminste altijd voldoende drinken bij je!

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *