MIJN NIEUWE TOFFE SOKKEN!


Sokken! Voor mij het leukste en daarnaast ook belangrijkste item van een outfit! Als je ziet wat sokken met een outfit kunnen doen. Mijn sokkenvirus was wat geminderd maar door mijn zusje [ met sokkenverslaving ] ben ik opnieuw besmet. Vandaag laat ik je 4 paar nieuwe Toffe Sokken zien.

Hierboven zag je mijn nieuwe sokken al. Zijn ze niet leuk? De sokken zijn van allerlei leuke merken en zijn verkrijgbaar bij ToffeSokken.nl. 3 paar van mijn nieuwe soksels zijn mismatched sokken. Dit zijn twee verschillende sokken die toch bij elkaar passen. Echt heel grappig! Zo staan er bij de zebra sokken van Sammy Icon op de ene sok zebrahoofden en de andere sok is voorzien van zebrastrepen. Bij de watermeloen sokken van Many Mornings zijn dit stukjes watermeloen en een watermeloen motief en bij de Hollandse sokken van Bennie Hip [Geniale merknaam!] zijn dit mismatched sokken met een kussend paartje. Alle sokken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Het is trouwens ook erg leuk om te weten hoe Toffe Sokken is ontstaan. Hier vertel ik je dus graag wat over. ToffeSokken.nl is een uit de hand gelopen hobby van twee sokkenfreaks, Leonieke en Stijn. De shop is ontstaan uit een traditie van Leonieke en Eric, een goede vriend van haar. Zij gaven elkaar elk jaar sokken kado op elkaars verjaardagen. Na deze 15 jaar lange traditie ontving Leonieke zelfs 365 sokken, voor elke dag één! [DROOM!] Is deze traditie niet superleuk? Volgens mij zou mijn zusje dit ook wel zien zitten, haha.

Je kunt sokken natuurlijk combineren zoals jij zelf wilt. Zo kun je alleen toffe sokken dragen, maar je kunt het natuurlijk nog gekker maken door te combineren met felle schoenen. Doe waar jij je fijn bij voelt!

Lijkt het je leuk om mijn sokken stash te zien?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

  1. Leuk leuk leuk! Ik houd ook van gekke sokken. Ik vind dat dat alles vrolijker maakt! Ik zou die zebrasokken ook wel willen hebben. En dan dragen met mijn paarse gympies… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *