Het Huis Uit | Wat wil ik met de muren doen?

Grijs behang blad

Wanneer je het huis uit gaat is dit ook iets om over na te denken. Want wat wil ik eigenlijk met de muren doen? Laat ik deze zoals ze zijn, verf ik ze een kleurtje of ga ik voor behang? Naast deze vragen is er natuurlijk ook nog de vraag welke tinten of kleuren je wilt gebruiken. Want ga je voor kleurrijke kleuren in de keuze van je verf of behang, of kies je toch voor meer neutrale tinten zoals grijs behang? Dit is hoe ik er nu over denk:

grijs behang pip

Verven of behangen?

Wanneer ik iets aan de muren wil doen, ga ik dan verven of behangen? Dat is best een moeilijke vraag. Dat vind ik in ieder geval van wel, want beide opties brengen verschillende mogelijkheden en sferen met zich mee. Voor de slaapkamer gaat mijn voorkeur er in ieder geval naar uit om één muur te behangen. Dit omdat je met een mooie print al snel een romantische sfeer neerzet. De romantische stijl wil ik graag meenemen in mijn interieur.

Door een muur nét één tint anders te verven dan de andere kun je al veel met je interieur doen. Het lijkt mij erg leuk om hiermee te gaan spelen, maar helemaal ben ik er nog niet uit over het eventuele verven. Wellicht is het leuk om een tint uit het behang te pakken en deze middels verf ergens anders terug te laten komen? Zo kan ik wel meer spelen met kleur, tint en behang maar heb ik niet over alle muren de drukte van een print.

Grijs behang marmer

Grijs behang

Wanneer ik een behang ga kiezen zal ik op verschillende aspecten letten. Mijn voorkeur gaat nu uit naar een wat rustigere print en tint, zoals het grijs behang met bladeren. Naast dat de tinten rustig zijn is de print niet te druk en past deze mooi binnen de romantische stijl.

Als het om een kleinere muur gaat, of misschien wel alleen een strook, zal ik misschien eerder kiezen voor het grijs behang van Pip. Deze vind ik namelijk ontzettend mooi, maar deze is ook wat drukker. Ook brengt dit behang wat meer andere kleuren met zich mee.

Een grijs behang met marmer print vind ik ook erg leuk. Wel denk ik dat dit behang moeilijker toe te passen is en dit echt bij je interieur moet passen. Hierbij denk ik aan een strak en modern interieur, iets wat niet helemaal in mijn plaatje past. Maar wie weet wordt het uiteindelijk toch een marmer print.

Welk van de drie prints past het best bij jou?

– de beelden in dit artikel zijn afkomstig van www.behangwebshop.nl –

– advertorial –

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *