Extravaganza in je interieur met velvet lampen!

Extravaganza velvet lampen

Velvet, goud en chique. Dat is wat ik mooi vind. Daarnaast houd ik enorm van verlichting. In mijn interieur vind je dan ook erg veel lampen! Ik vond hele leuke tafellampen die precies laten zien waar ik van houd en ze zijn mooi op een kastje, maar ook als velvet lampen naast je bed. Dat zijn wel hele chique nachtlampjes!

Extravaganza in je interieur

Veel velvet, gouden accenten en interieur items met een chique touch vind je terug in mijn interieur. Ik ben namelijk gek op wat ‘extravaganza’ in huis! Soms een beetje over de top? Wie weet… Maar ik vind het fantastisch! Mijn woonstijl is dan ook behoorlijk roze, kent verschillende texturen en bevat een aantal verschillende prints.

Dat alles in combinatie met verlichting. Veel verlichting! Lampen heb ik namelijk nooit genoeg. Ik houd van sfeer en veel lampen zorgen voor een mooie decoratieve toevoeging aan de ruimtes in huis.

Velvet lampen

Velvet lampen

Bij Lichtkoning kwam ik de Extravaganza collectie van het merk Lucide tegen. Deze lampencollectie is precies wat ik zocht voor de nieuwe woning! Verschillende dierenlampen, gouden lampen en niet te vergeten: veel fluweel!

De Lucide Extravaganza Tusse lijn trok in het speciaal mijn aandacht. De velvet lampen uit deze lijn zijn kleurrijk en chique! Met fluwelen bekleding en gouden accenten brengen deze mooie tafellampen extravaganza in je interieur!

De lage tafellamp voegt kleur toe aan je dressoir, terwijl de lampen op voet ook prachtig zullen staan aan de zijden van je bed. Gebruik ze als nachtlampen voor een echte extravagante hotel chique uitstraling!

Velvet lampen

WIN: Lampenset van Lichtkoning.nl

Ben je helemaal enthousiast geworden van deze lampen in mijn interieur? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk een set van deze lampen uit de collectie van Lichtkoning.nl weggeven aan mijn lezers!

Kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit artikel!
 • Doe ook mee via Facebook en Instagram om extra kans te maken!

Meedoen kan t/m woensdag 20 juli 2022. De winactie is geopend voor Nederlandse adressen.

Misschien vind je dit ook interessant

17 reacties

 1. Wauw! Gaaf ook dat blauw naast dat roze! Ik laat graag een reactie achter om een kansje te maken op deze mooie lampen in mijn eigen huis

 2. Hele mooie luxueuze lampen, prachtig
  Ik doe heel graag mee!
  Zal een hele leuke mooie verassing voor moeders zijn
  Vriendelijke groet

 3. Zou ik dan toch nog eens een chique en romantische slaapkamer krijgen?? Met deze prachtige lampen creër je in ieder geval veel sfeer, maak graag kans !

 4. We zijn al langer op zoek naar mooie lampen omdat van onze lamp de kap kapot is gegaan. Deze passen precies bij ons interieur en geven mooi licht wat ik erg belangrijk vind. En wat een luxe uitstraling hebben ze

 5. Wat een sprookjesachtig mooie lampjes, ik ben helemaal verliefd!
  Vooral een setje in de kleur roze zou ik maar wat graag op de nachtkastjes in de slaapkamer hebben staan.
  Nu maar duimen…..

 6. Wat een beauty’s! Het voelt voor mij als out of the box denken, omdat ik er zelf niet snel op zou komen om deze lampen te kiezen. Maar wat zijn ze fan-tas-tisch! Echte sfeermakers in onze slaapkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *