Het Huis Uit | Retro stow & hangframe rek

Retro rek stow & hang rack koper
Je kent een dergelijk rek wellicht uit de keuken van je oma, of misschien heb je er thuis wel een gehad. Dit rek brengt in ieder geval superfijne retro vibes met zich mee! Ik kan dan ook niet wachten om dit retro rek in mijn toekomstige keukentje op te hangen, maar tot die tijd gebruik ik hem mooi voor andere doeleinden.

Fijne retro vibes

Zoals ik al schreef en je waarschijnlijk ook wel ziet, brengt dit rek echte retro vibes met zich mee. Ontzettend leuk met oud servies of vintage prullaria (lees: beauties). Die retro vibe, daar houd ik wel van. Ik hoop in mijn keukentje de retro-sfeer goed neer te kunnen zetten. Lekker knus mét karakter en mooi design met een boel mooie kleurtjes!

Retro rek Puhlmann

Stow & hangframe rack

Even wat praktische informatie tussendoor, ook wel zo handig. Stow & hangframe rack is de Engelse benaming voor dit kekke retro rek. Het rek is van het merk Puhlmann en is gemaakt van draadstaal. Het rek is dan ook ontzettend stevig en van goede kwaliteit. De afmetingen zijn 60 x 47 x 9,5 cm en het rek is verkrijgbaar in een drietal kleuren. Ga jij voor zwart, koper of blauw?

retro rek

Maar wat móet je dan met zo’n rek?

Stiekem kan ik mij niet voorstellen dat je je dat nog afvraagt, maar vooruit! Het rek is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Om die fijne retro feeling te stimuleren hang je er je tofste kopjes die je uit de kringloop hebt gevist aan en combineer je dit met bonte gebaksbordjes die je achter het rek schuift.

Mocht retro niet helemaal je ding zijn, dan combineer je dit retro rek natuurlijk met servies in een modern design óf gebruik je het rek voor een ander doeleind. Ben je bijvoorbeeld creatief? Dan wordt ook jij erg blij van dit rek. Naast dat ‘ie ontzettend mooi is, zijn de pinnen perfèct voor rolletjes washi tape. You get me? Ook twine, je favoriete schaar en je mooiste notitieboekjes kun jij kwijt aan de muur op dit mooie rek.

-samenwerking-

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

    1. Hi Eva, het is inderdaad een superleuk rek! Hij is verkrijgbaar bij verschillende webshops, google maar eens op ‘Puhlmann stow hangframe rack’. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *