Mijn Instagram waardig dekbedovertrek

Dekbedovertrek van Dekbed-Discounter review
Ik vind het altijd ontzettend leuk om van dekbedovertrek te wisselen. Zelf heb ik een tweepersoonsbed welke veel ruimte inneemt. Wanneer ik het dekbedovertrek wissel verandert er meteen een hoop qua kleur en sfeer in mijn kamer. Benieuwd naar mijn Instagram waardig dekbedovertrek?

Instagram waardig dekbedovertrek

Hoe leuk is dit dekbedovertrek? Het dekbedovertrek bevat een grafisch patroon (driehoeken) en heeft een marble-print. Grijs, wit en zwart zijn gecombineerd met roze accenten. Aan de onderkant van het dekbedovertrek zijn er roze driehoeken, en ook de kussens zijn roze. Het dekbedovertrek is aan beide zijden bedrukt met deze leuke grafische print. De print bevat meerdere trends van nu en is daarmee erg Instagram waardig, vind je niet?

Dekbed-Discounter dekbedovertrek

Materiaal & kwaliteit

Het dekbed is gemaakt van polycotton, een mix van katoen en polyester. Dit materiaal is kreukherstellend en ademend. Zelf twijfelde ik over het kiezen van dit dekbed door de aanwezigheid van polyester. Voorheen heb ik altijd dekbedovertrekken van 100% katoen gehad. Echter vond ik de print zo leuk dat ik de gok gewaagd heb, gelukkig heeft dit positief uitgepakt. Het materiaal voelt helemaal niet akelig op mijn huid en het dekbedovertrek is lekker soepel. Zelf heb ik het al snel warm in bed en aangezien polyester toch wel bekend staat om een zweetstof wist ik niet of dit voor mij ging werken. Gelukkig zweette ik helemaal niet door het polyester, het is enkel lekker warm!

Ook over de prijs kwaliteitsverhouding ben ik te spreken. Bij Dekbed-Discounter is er keuze uit héél veel (Instagram waardige!) dekbedovertrekken voor een kleine prijs. De prints zijn mooi gedrukt en de afwerking is netjes. Na zo’n 6 keer wassen begint mijn dekbedovertrek wel wat te pluizen (je kent het wel, van die kleine bolletjes pluis), maar dit doet niks slechts voor de print. Deze is nog steeds even mooi!

Houdt acties in de gaten!

Ben je toe aan een nieuw dekbedovertrek? Je kunt er vast en zeker een scoren voor een leuke prijs. De prijzen liggen immers al laag en de prijs kwaliteitsverhouding is goed. Naast dekbedovertrekken vind je nog veel meer bij Dekbed-Discounter, o.a. boxsprings. Mocht je er net zoals ik van houden om je dekbedovertrek toch wat vaker af te wisselen, dan raad ik je aan om de acties in de gaten te houden. Dekbed-Discounter heeft namelijk regelmatig goede acties zoals 50% korting of 2e + 3e product gratis.

Is mijn nieuwe dekbedovertrek Instagram waardig?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

  1. Ik kende die winkel al. Mijn zus heeft daar ook veel bedovertreken van. Zelf kan ik wel jammer genoeg niet tegen polyster. Dus kan jammer genoeg niet zoveel leuke printjes kiezen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *