Het Huis Uit | Unieke woonaccessoires


Zoals je in een eerder artikel kon lezen ga ik het huis uit. Om het fijn aan te kleden kunnen woonaccessoires natuurlijk niet ontbreken. Vandaag deel ik dan ook alvast mijn eerste drie woonaccessoires. Kijk zeker even mee, het gaat hier niet om gewone maar om mooie en unieke woonaccessoires!

Unieke Woonaccessoires

Deze toffe woonaccessoires heb ik bij Ditverzinjeniet.nl vandaan. Hier vind je de meest leuke, grappige en unieke gadgets en musthaves [ook voor in huis dus]. Mocht je dus op zoek zijn naar een toffe gagdet voor jezelf of een uniek kadootje raad ik je aan om zeker eens het assortiment te bekijken!

Vaas

Ik wilde graag een grote vaas. Eentje die niet té aanwezig is en die ook zonder bloemen mooi in het interieur staat. Met mijn toekomstige studentenbudget is er natuurlijk niet altijd ruimte voor [verse] bloemen, maar mocht ik wel een keer een mooie bos bloemen krijgen of kopen dan wil ik deze natuurlijk wel in een vaas kunnen zetten. Deze Invotis Nose Vaas is precies wat ik zocht. Minimalistisch met een unieke en grappige uitstraling. Daarnaast is ‘ie groot en is het een prachtig woonaccessoire voor in het interieur. Één probleem, niet alle neuzen zullen dezelfde kant op wijzen. Grapje, maar…hij is leuk!

Desktop Planter

In het appartement waarin ik mijn intrek zal nemen heb ik de luxe van een extra kamer. Deze zal gaan dienen als ‘kantoor’ om te studeren en bloggen. Hier kijk ik echt naar uit, zo fijn om hier een aparte ruimte voor te hebben straks! Ik zal dan ook goed na moeten denken hoe ik deze ruimte praktisch kan inrichten maar ook mooi kan aankleden en decoreren. Deze ruimte moet mij immers inspiratie geven! Echter kon ik deze Kikkerland Desktop Planter niet aan mij voorbij laten gaan en behoort ook deze al tot mijn ‘uitzet’. Hij is gemaakt van cement wat zorgt voor een sober, minimalistisch en strak design. Het is een prachtig bureauaccessoire in zijn eenvoud! De Desktop Planter is een pennenhouder en bloempot in één. Op het plankje kun je pennen leggen, en in het bakje daarboven kun je [nep]plantjes zetten. En mocht je plantjes toch niks vinden kun je er natuurlijk altijd nog extra stationery in kwijt!

Tijdschriftenrek

Ik ben echt verliefd op dit tijdschriftenrek! Ook dit woonaccessoire heeft weer een strak design, hier houd ik wel van. In mijn interieur wil ik dit strak en industrieel combineren met een meer romantische en Scandinavische stijl. Zou dit mij lukken? Dat zullen jullie nog zien, ik neem jullie namelijk mee in mijn hele avontuur! Maar…dit tijdschriftenrek dus. Een tijdschriftenrek in de vorm van een huis, ik vond het meteen erg leuk toen ik het zag. Ook heeft het een leuk detail. Middenin het rek zie je namelijk een mannetje in het huis staan, haha! Het is een stevig product van goede kwaliteit -niet geheel onbelangrijk- en het is een mooi en functioneel accessoire voor in je huis. Topper dus!

Wat vind jij van de woonaccessoires die ik heb uitgekozen? 

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Die vaas vind ik hilarisch !! Zou ‘m zelf niet hoeven maar ik kan me zo voorstellen dat iedereen die door heeft dat er allemaal neuzen aan zitten dat iedereen begint te lachen

  2. Wat spannend en wat heerlijk dat je een eigen plekje gaat krijgen, ik wens je heel veel succes toe en natuurlijk ook heel veel plezier met het inrichten van je mooie huisje. Liefs Rosita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *