WIN: MARKER-PAKKET VAN ROYAL TALENS (gesloten)

Mocht je denken dat er alleen winacties in december zijn, dan heb je het goed mis! Ook vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. In dit artikel geef ik een mooi pakket met producten van Royal Talens weg!

Pakket van Royal Talens

Met dit pakket met verschillende producten van Royal Talens kun jij 2018 creatief van start! Mocht je dit pakket winnen, dan ontvang je een klein ‘Sketch Book’, ‘Amsterdam Acrylic Metallic Markers, ‘Koi Coloring Brush Pen Manga Set’ en een set van 5 ‘Ecoline Brush Pens’. Met het fijne ‘Sketch Book’ en een mooie diversiteit aan markers kun jij de mooiste projecten maken op het gebied van tekenen, hand- en brushletteren!

Hoe maak je kans?

– Laat in een reactie met welke brush pens / markers jij als eerst aan de slag wilt en waarvoor je deze zou gebruiken
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.

Om extra kans te maken mag je het volgende doen. Elk vinkje = één extra kans!

– Laat een reactie achter op één ander artikel op de blog (geen winactie)
– Volg A lot like LOT. op Instagram (@lotlikeLOT)

Deze winactie is open t/m 26 januari. Alleen voor adressen binnen Nederland.

Waarvoor zou jij deze materialen gebruiken? 

-deze prijs is beschikbaar gesteld door Royal Talens-

Misschien vind je dit ook interessant

21 reacties

 1. Ik ga denk ik als eerste met de brushpennen aan de slag gaan in een oefenschrift. Heb ze al vaker voor ik zien komen maar heb eigenlijk nog geen idee hoe het werkt Na wat oefening ga ik er mee aan de slag in mijn bulletjournal en ga ik mijn fotoboeken ermee opvrolijken Ik volg je ook op instagram 🙂

 2. Weer een leuke actie, doe graag mee. Ik zal dan de Koi Coloring Brush Pen Manga Set als eerste uitproberen omdat ik daar benieuwd naar ben.

 3. Ooooo zoooo mijn ding markers❤️❤️❤️❤️. Ik zou als eerste aan de slag gaan met de Ecoline markers, helemaal geweldig voor in mijn Journal mooie werken in maskers en ondergronden maken . En daarna Heerlijk aan de slag met de metallic markers om mooie details aan te geven. Dit set zou bij mij een heel mooi en gezellig tehuis krijgen

 4. Ik zou als eerste aan de slag gaan met de ecoline brushpens aangezien ik brushlettering uit wil proberen door alle leuke brushlettering creaties die ik heb gezien.

 5. Die Metallic Markers zou ik heel graag willen uitproberen. Leuke dingen knutselen voor de kamers van de kinderen, zoals een pictobord.

 6. De metallic markers zou ik graag uitproberen. De ecoline pennen gebruik ik al en die zijn heerlijk. Gebruiken zou ik alles om lekker mee te journallen en heerlijk in mijn mixed media projecten.

 7. Gaaf! Zou meteen met de ecoline brush pens aan de slag gaan. Vroeger op de basisschool veel met ecoline gewerkt, maar daarna eigenlijk nooit meer. Nu zie ik de mooiste creaties voorbijkomen, zoals het heelal en fantastisch mooie quote pagina’s met achtergronden gemaakt met ecoline. Dus dat zou het eerste zijn wat ik ermee zou proberen te maken.

 8. Gave actie. Ik zou als eerste de ecoline brushpennen pakken om van die geweldige galaxy-achtergronden te maken! Denk dat de metallic markers daarbij ook goed van pas komen voor het maken van de sterren.

 9. Ik zou de set aan mijn dochter geven! Zij maakt met normale stiften al zulke leuke creaties waarmee ze haar boekverslagen en schoolopdrachten verfraait. Haar jennende zou ze als eerste de ecoline brush of manga set uitproberen.

 10. Tjeetje ik geloof dat ik eerst vol verbazing naar mijn gewonnen pakket zou gaan zitten kijken en dan moeite heb met kiezen wat het eerst te gebruiken. Op dit moment denk dat ik het eerst de Koi brushpen mangaset zou gaan gebruiken.

 11. Ik gebruik vrijwel dagelijks mijn zwarte marker. En als ik dit pakket win, ga ik zeker de nieuwe markers in gebruik nemen. Voor creatieve doeleinden (bijvoorbeeld bij canvas), maar zeker ook praktisch. Ik beschrijf daarmee kunststof verpakkingen en dergelijke.

 12. Wat een leuke winactie Charlotte! Ik wil al een hele tijd zulke brush pens van Ecoline, want ik wil graag van die mooie handlettering kaartjes en brieven maken. Of ik zou het manga tekenen weer op willen pakken wat ik vroeger altijd deed samen met m’n broer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *