DOGGYBAGS VAN WAT MAAKT JE MOOI

Inmiddels heb je waarschijnlijk wel door dat ik erg blij word van fijne verzorgingsproducten. Ik volg Wat Maakt Je Mooi al een tijdje op Facebook en Instagram en bij het zien van de mooie producten begon het elke keer toch wel te kriebelen om de producten eens uit te proberen. Toen er in de nieuwsbrief weer doggybags werden aangekondigd besloot ik deze dan ook te bestellen. Graag vertel ik je wat een doggybag is en wat mijn inhoud is.

Een doggybag is eigenlijk een verrassingstas. Je weet van te voren namelijk niet wat je precies koopt en dit zal dan ook elke keer weer een verrassing zijn. De producten verschillen per doggybag maar er zit altijd evenveel in.

“Elke doggybag is uniek! Er kan van alles in zitten, (bijna) fullsize producten, items uit een speciale collectie, samples of custom made 
producten die niet in de webshop voorkomen. 
Het varieert van bad, douche en/of huidverzorgingsproducten. Je kunt van te voren geen keuze aangeven, het is een BIG SURPRISE!”


Zelf bestelde ik twee doggybags met elk vier producten en hierboven zie je de inhoud. Wat Maakt Je Mooi biedt je de kans om verschillende producten tegen een aantrekkelijke prijs uit te proberen met deze doggybags. Ze kosten  maar €10 per stuk! De waarde ligt hier ver boven, de producten die ik ontving in mijn doggybags zijn namelijk ruim €40.

Mocht je ook graag een doggybag bestellen, schrijf je dan zeker even in voor de nieuwsbrief! De doggybags worden namelijk om de 4-6 weken geplaatst en dit wordt aangekondigd via de nieuwsbrief. Wees er dan ook snel bij want ze zijn vrijwel meteen weer uitverkocht.

Van welk product wil jij graag een review zien?

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *