THE BEAUTY BAKERY: LEMON & LIMES, RED BERRIES, CALMING CHAMOMILE

Eerder kon je al lezen dat ik een aantal producten bij The Beauty Bakery had besteld. Vandaag vertel ik je weer wat meer over drie van deze producten.

Nogmaals……mocht je na deze review ook willen bestellen bij The Beauty Bakery, meld je dan zeker even aan voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte, maar ontvang je ook 10% korting op je eerste bestelling!

Calming Chamomile – Bath Heart €2,95

Een bruisend hart van 80 gram met een heerlijke geur van kamille. Van deze geur word ik lekker rustig en ontspannen. Voel je je een dag wat minder goed of wil je lekker ontspannen? Vul een warm bad en neem Calming Chamomile mee.
 

Lemon & Limes – Giant Bath Cookie €4,50

 Een Giant Bath Cookie is een gigantisch bruisproduct met een diameter van maar liefst 10 cm! Lemon & Limes heeft een oppeppende frisse geur van citroen en limoen en is daardoor ook erg geschikt voor gebruik in de zomer. Ik raad je aan om ‘m in vier stukken te hakken, dan doe je er lekker lang mee.

Red Berries – Bath Muffin €3,75

Red Berries is een Bath Muffin met een fruitige en frisse geur waar je de berries echt wel in herkent. Wanneer je deze overheerlijke muffin in bad doet kleurt je water helemaal roze, wauw!

Van welke geur in bad- en doucheproducten word jij helemaal happy?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *