THE BEAUTY BAKERY: BREATH EASY, EXOTIC DELIGHTS, ROMANTIC NIGHTS

Een tijd geleden kwam ik terecht op de webshop van The Beauty Bakery. Hier vond ik de meest schattige en leuke producten voor in bad en onder de douche! Ik heb me lang geprobeerd in te houden, maar uiteindelijk heb ik dan toch het een en ander besteld. Je kunt de komende tijd dus een aantal leuke reviews verwachten. Vandaag trap ik af met Breath Easy, Exotic Delights en Romantic Nights.

Allereerst…mocht je na deze review ook willen bestellen bij The Beauty Bakery, meld je dan zeker even aan voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte, maar ontvang je ook 10% korting op je eerste bestelling!

Alleen van de webshop word ik al vrolijk! Een zoete uitstraling die perfect past bij de producten. Vergeet ook zeker niet de productbeschrijvingen te lezen, naast informatief zijn ze namelijk hilarisch.

Breathe Easy – Bath Heart €2,95

Een bruisend hart voor in bad. Breathe Easy ziet er prachtig uit met zijn blauwgroene kleur met gouden glitters. Naast dat ‘ie er mooi uitziet ruikt het ook nog eens heerlijk. Breathe Easy heeft een heerlijk frisse geur en is dus ook heerlijk wanneer je een beetje ziek en verkouden bent.

Exotic Delights – Bath Muffin €3,50

Exotic Delights is een schattige bath muffin. Je kunt hem prima in stukken breken of snijden voor vaker gebruik. Zelf ben ik niet zo zuinig als het gaat om producten voor in bad, haha. Exotic Delights bruist erg goed en heeft een kruidige maar vrouwelijke geur.

Romantic Nights – Giant Bath Cookie €4,50

Pas op! Dit gigantische cookie kan je beter niet opeten. Hij is echt groot, dus ik zou hem sowieso door tweeën breken. Romantisch Nights heeft een prachtig roze kleur en is gedecoreerd met rozenblaadjes. Dat belooft een romantisch bad! De geur is opgebouwd uit Roos, Lavendel en Patchouli. Hij ruikt heerlijk fris, maar ook zoet en romantisch.

Deze mooie producten kosten natuurlijk wat meer dan gewoon simpel badschuim, maar zelf ben ik van mening dat wat extra verwennen echt wel mag. Ik heb zeker geen spijt van mijn bestelling en verwacht dat ik in de toekomst zeker nog eens zal gaan bestellen bij The Beauty Bakery.

Wat is jouw favoriete product voor in bad?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *