1+1 GRATIS OP ALLE MAKE-UP BIJ KRUIDVAT

Gisteren ben ik even langs Kruidvat geweest. Momenteel hebben zij een erg fijne actie. Op alle make-up geldt namelijk 1+1 gratis!

Je betaalt niet voor het duurste product [fijn!] maar je ontvangt 50% korting over je gehele aankoopbedrag. Mocht je dus niet op een even aantal producten uitkomen, dan raad ik je aan om het goedkoopste product dat je kunt vinden ook mee te nemen, Zo ontvang je toch de korting en ben je voordeliger uit.

De actie geldt in de winkel en online. Wel raad ik je aan om even in de winkel een kijkje te nemen aangezien de webshop van Kruidvat continue overbelast is en je hier ook verzendkosten betaalt.

Zelf nam ik zes producten mee. Er was zoveel meer moois! Maar ja, een mens kan niet alles hebben. 😉

Helaas komen de kleuren niet helemaal over op foto maar deze lipsticks zijn echt prachtig. De lipsticks zijn van MUA: Shade 11 en Mystic Marsela. Ze kosten €2,49 en €2,99 maar ik nam ze nu mee met 50% korting.

Ook nam ik nog een lip brush en lipliner van Essence mee. De lipliner is in de kleur 06 Satin Mauve en kost €0,99. De lip brush kost €1,39.

Ik kocht ook het Blossom eyeshadow palette van Catrice. Deze kost gewoonlijk €4,99. Het is een prachtig samengesteld palette met neutrale kleuren. Omdat ik op vijf producten zat, nam ik ook nog een glossy lip balm mee van Essence in de Strawberry Kiss variant voor €0,99.


Welke make-up producten koop jij gewoonlijk bij Kruidvat en heb je al gebruik gemaakt van deze actie?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *