BRUSHMARKERS VAN ACTION

Action heeft ze al een tijdje: de brushmarkers. Handletteren is op het moment ontzettend populair en daar springt Action goed op in met deze Brushmarkers. Vandaag vertel ik je wat ik van deze markers vind.

Er zijn verschillende setjes verkrijgbaar. Elk setje bestaat uit vier verschillende kleuren en kost €0,99. Zelf heb ik één setje meegenomen. Deze kleuren spraken mij het meest aan, lekker zomers.

Op het eerste oog ziet het er best oké uit, toch? Helaas…voor ‘Hello’ heb ik echt veel moeite moeten doen. Ik heb het idee dat de brush iets te lang is waardoor je moeilijk rondingen kunt maken en de stiften hebben veel last van gespleten punten!

Zelf vind ik deze brushmarkers echt niet fijn werken. De kleuren zijn wel ontzettend mooi en misschien kun je ze wel gebruiken als gewone stiften. Als je toch nieuwsgierig bent kun je ze voor één euro natuurlijk best uitproberen. 🙂

Ben je ook benieuwd naar de kalligrafie stiften van de Action? Daar heb ik ook een review over geschreven. klik hier!

Heb jij deze brushmarkers al geprobeerd? 

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Kleindochters zijn er heel blij mee. Ze kleuren lekker oma maar schrijven lukt niet, nee idd dat lukt echt niet. Maar hee het is Action he, kost weinig dus proberen kan altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *