GEZICHTSMASKERS VAN MONTAGNE JEUNESSE

Een fijn masker zorgt voor heerlijke ontspanning en ondertussen verzorgt het masker ook nog. Het is dus zeker niet verkeerd om er regelmatig een goed masker bij te pakken. Vandaag vertel ik je meer over twee verschillende soorten maskers van Montagne Jeunesse.

De maskers van Montagne Jeunesse komen in een [voor de meeste] bekende verpakking. Een verpakking bestaat uit twee maskers die je van elkaar los kunt scheuren.

Ik nam een verpakking met peel off maskers en een met mud maskers mee. De zakjes zijn makkelijk open te scheuren en er zit voldoende product in om je gehele gezicht mee te bedekken. De maskers ruiken erg lekker en de geur is niet storend. Fijn! Het is de bedoeling dat je de maskers 15-20 minuten laat zitten en deze daarna verwijderd.

 Op mijn gezicht heb ik het Amore Rose mud mask.

 

Zelf vind ik deze maskers erg fijn! Voor mij heeft het Amore Rose mud mask het beste gewerkt. Dit masker voelde fijn en prettig aan en na het verwijderen van dit masker voelde mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan.

Montagne Jeunesse heeft gezichtsmaskers in veel verschillende varianten. De maskers zijn te koop bij diverse drogisterijen en kosten ongeveer €2 per stuk. De maskers die ik je vandaag liet zien, zijn verkrijgbaar bij Action voor €0,89 per set.

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *