WIN: PAKKET VAN KNEIPP – AMANDELBLOESEM (gesloten)


Met de feestdagen in zicht komt er ook langzaam een einde aan 2017 en de feestmaand binnen A lot like LOT. Maar niet getreurd, ik heb voordat het jaar écht voorbij is nog een aantal leuke winacties voor je in petto. Waaronder dit heerlijke pakket van Kneipp!

Pakket van Kneipp
‘Amandelbloesem’ is één van de velen geurlijnen uit het assortiment van Kneipp. Niet zomaar eentje, maar mijn favoriet! En ik mag een leuk pakket weggeven met maar liefst drie heerlijke producten met deze geur van ‘Amandelbloesem’, namelijk een douche foam, een badschuim en de body lotion mousse waar ik eerder al een review over schreef. De badschuim heb ik zelf ook in gebruik, inmiddels zelfs al de tweede fles!

Hoe maak je kans?

– Laat in een reactie weten hoe jouw ultieme ontspanningsmoment eruit ziet, misschien wel met deze producten
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.

Om extra kans te maken mag je het volgende doen. Elk vinkje = één extra kans!

– Laat een reactie achter op één ander artikel op de blog
– Volg A lot like LOT. op Instagram (@lotlikeLOT)

Deze winactie is open t/m 26 december. Alleen voor adressen binnen Nederland.

Ben jij bekend met ‘Amandelbloesem’ of een van de andere geurlijnen uit het assortiment van Kneipp? Welke lijn is jouw favoriet?

-deze prijs is beschikbaar gesteld door Kneipp-

Misschien vind je dit ook interessant

10 reacties

  1. Oh oh oh oh ohoh heerlijk heerlijk heerlijk ik ben dol op de heerlijke bad materialen van kneipp. Lekker even ontspannen in bad , mijn spiertjes tot rust laten komen, muziekje erbij en de hele wereld is goed , en na deze verschrikkelijke stressweek zou dat natuurlijk een heel fijn iets zijn om even lekker tot rust komen

  2. Oh ja Kneipp is echt super en vooral de amandelbloesemlijn. Echt heerlijk voor als je een droge huid hebt. Mijn ultieme ontspanningsmoment is eigenlijk nà het douchen als ik in (warme) pyama op de bank zit met een grote mok thee, de kat op schoot en een goed boek lees.

  3. Ik zit heel erg graag in bad, heerlijk warm en net zo lang tot dat het water bijna koud is. Het liefst met de bubbels erbij aan Met lekker veel heerlijke badproducten. Heerlijk ontspannend. Ik vind de producten van Kneipp erg fijn en de amandelbloesem is mijn favoriet.

  4. Ohh. De producten van Kneipp zijn heerlijk! Lekker ontspannen in bad met deze lekker geurende producten! Daar kan ik echt van genieten na een lange dag werken! Ik blijf net zo lang in bad tot het water koud begint te worden Ik maak dus graag een kans!

  5. Ontspannen doe ik dagelijks na mijn werk met een snurkende hond tegen me aan. De gelijkmatige ademhaling en haar hartslag maken me heel relaxed.

    Kneippis natuurlijk ook heerlijk, maar meer als verzorging dan als ontspanning. Misschien moet ik ook eens op die manier wat ontspanning gaan zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *