WIN: PAKKET MET 58 SMAKEN BOLERO LIMONADE (gesloten)


Eerst dronk ik alleen maar water, maar sinds ik kennis heb gemaakt met Bolero is dit veranderd. Tegenwoordig geniet ik ook regelmatig van een lekkere limonadesmaak uit het brede assortiment van Bolero. Ik geef twee pakketten weg!

Limonadepakket van Bolero

Voorheen dronk ik alleen maar water, maar sinds ik kennis heb gemaakt met Bolero drink ik ook regelmatig limonade. Vooral de varianten kokos, citroengras en kiwi zijn momenteel echt favoriet! Met het proefpakket van 58 varianten maak je kennis met een zeer breed aanbod van smaken limonade. Eerder schreef ik al een review over Bolero limonade en nu geef ik ook twee pakketten weg!

Bolero is perfect als je meer water drinken hebt als voornemen!

Hoe maak je kans?

– Laat in een reactie weten naar welke van de 58 smaken jij het meest benieuwd bent!
– Like de Facebookpagina van A lot like LOT.

Om extra kans te maken mag je het volgende doen. Elk vinkje = één extra kans!

– Laat een reactie achter op één ander artikel op de blog
– Volg A lot like LOT. op Instagram (@lotlikeLOT)

Deze winactie is open t/m 3 januari. Alleen voor adressen binnen Nederland.

Naar welk van de 58 smaken ben jij het meest benieuwd? En welke twee smaken zou jij graag willen combineren in één glas?

-deze prijs is beschikbaar gesteld door Bolero Limonade Winkel-

Misschien vind je dit ook interessant

14 reacties

 1. Wow wat een geweldige actie alweer !! Wat een geluk dat jij ook actief bent op FB dat ik deze acties ook niet hoef te missen… Direct ook je even opgezocht op Instagram, je hebt altijd leuke en interessante artikelen!!

  Nu ook weer, een tijd lang dronk ik suikervrije limonade, maar deze komt echt mijn neus uit… Nu van een ander merk, maar daarvan vind ik maar 1 smaak lekker – dus helaas val ik tevaak terug in slechte gewoontes als kant en klaar sapjes… Dus het lijkt me geweldig om deze limonade te proberen en ook mijn favorietjes te vinden !!

  Cassis ben ik erg benieuwd naar – En ik vind altijd smoothies lekker van appel/aardbei en banaan, misschien toch eens proberen te combineren?! Ben benieuwd … Zal toch weer een gezondere lifestyle moeten gaan aannemen, ben over een week uitgerekend en verwachten wij ons eerste kindje dus daarna weer gelijk in strijd tegen de kilo’s !! Limo is altijd beter dan de kant en klaar sapjes en frisdranken dus zou top zijn !!

 2. Cassis omdat het toch met frisdrank toch mijn favoriet is!♡
  DAAR OM ga duimen om met gezin te proeven

 3. Het meest benieuwd ben ik naar mandarijn. Ook jarenlang fan geweest van mandarijnenthee. En ja, dat smaakt absoluut anders dan sinaasappel.

 4. Jeetje wat een boel smaken zeg! Moeilijk om daaruit te kiezen maar aardbei (ik weet het niet zo spannend) zou hier door alle familie leden wel gedronken worden. En misschien kan ik dragonfruit ook wel verkopen aan de jongens die helemaal fan van dragons zijn op het moment!

 5. Wat een ontzettend gaaf pakket. Vandaag in de supermarkt kon ik niet slagen voor een kindvriendelijke aanmaaklimonade…..dit zou een uitkomst zijn. Limonade drinken wordt een feestje. Ik ben benieuwd naar de muktivitamine als vervanger van de sap. En als combinatie zou ik graag aardbei met munt proberen. Zoet en fris…lijkt mij heerlijk.

 6. Bloedsinaasappel zou ik graag proberen. Er zijn veel smaken die wel te combineren zijn. Maar framboos met witte druif lijkt me wel een lekkere combi!

 7. Omdat ik eigenlijk aan het water moet omdat ik van mijn cola verslaving af wil, zou dit wel een uitkomst zijn.. van 58 smaken moet er toch zeker 1 zijn waarmee het makkelijker wordt om af te kicken van de echte cola?

  1. Dat is ook nog eens een goede reden om aan het water te gaan! Maar ik vind cola te lekker om er helemaal van af te kicken.

 8. Ik zou ze eigenlijk allemaal eens willen proberen. Heerlijk drankje zonder allerlei rommel. Zou heerlijk zijn als ik eens iets anders mocht en kon drinken dan alleen water…

 9. Ben van plan om in het nieuwe jaar flink af te vallen dus veel water en met een smaakje is dat vast een stuk lekkerder ipv cola. Ben benieuwd naar de smaken

 10. Lijkt me heerlijk om te kunnen proberen met me kindjes…
  Iets anders op tafel als een glas spa blauw…

 11. Ik ben erg benieuwd naar de ananas-variant, één van mijn favoriete soorten fruit. Deze mixen met witte druif lijkt me ook wel erg lekker!

  Ik doe graag mee.

 12. De meloen is mijn favoriete smaak! Ik ben best nieuwsgierig naar deze smaken! Ik zou ze allemaal proeven! En mijn kinderen drinken sowieso al veel water dus met een smaakje zouden ze heel lekker vinden