KALLIGRAFIE STIFTEN VAN ACTION


Naast de brushmarkers heeft Action nu ook een set met kalligrafie stiften in het assortiment. Helemaal leuk voor bij het handletteren en ze kosten maar €0,94! Verrast nam ik ze mee en testte ze voor je uit.


De pennen komen in een set met drie stiften en de verpakking is ook handig voor hergebruik, zo kun je de stiften mooi bij elkaar te bewaren. In één set zit een aanbod van drie diktes, namelijk 2/3,5/5 millimeter. De drie stiften bieden je een mooie variatie voor in je handletter creaties. De inkt is diepzwart en de stift ligt fijn in de hand.

Zoals je kunt zien zijn mijn technieken niet van een hoog niveau. Helaas heb ik het handletteren niet echt onder de knie en mooi schrijven lukt ook niet echt. Dat kun jij vast beter! Toch heb ik een poging gedaan om de kwaliteit en mogelijkheden van de kalligrafie stiften te laten zien. Gelukkig komt het kalligrafie effect toch naar voren in de foto.

Heb jij al aan handletteren gedaan?

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Leuke review! Persoonlijk was ik er niet heel enthousiast over, want de kwaliteit is niet heel hoog. Maar ja, aan de andere kant is de prijs ook niet hoog

  2. Hmmm gezocht vlak voor mijn vakantie in 3 actions maar geen van de 3 had ze al…hopelijk na mijn vakantie. Om mee te beginnen lijken ze mij goed genoeg. Veel oefenen doe ik liever met goedkoper spul dan de dure stiften

    1. Dag Bella,
      Toch denk ik wanneer je wel goede stiften gebruikt, ook om mee te oefenen, dat beter is. Omdat als je met slecht materiaal bezig bent het er vaak niet mooi uit ziet en dan ben je er ook snel klaar mee en verlies je de lol in het letteren.

  3. Heb dit ook gekocht voor een review. Vind dit geen goede kwaliteit. Maar heb er wel alternatieve gebruik voor gevonden. Dat kom volgende week op mijn blog. Ps. Er is niks fout met je techniek. Hou je eigen stijl aan. Daar ligt de scharme aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *