Ben jij een grootverbruiker van Bruisballen?

Novus Fumus grootverbruik bruisballen
Ben jij net zoals ik dol op fijne verzorgingsproducten? En dan bedoel ik natuurlijk vooral bruisballen! Mocht jij nou een echte grootverbruiker van bruisballen zijn, dan móet je even verder lezen.

Ik houd van bruisballen!

Je kunt er eigenlijk niet omheen draaien, ik ben dol op fijne verzorgingsproducten. Dit zie je dan ook met enige regelmaat terug op de blog. Met name bruisballen, die fijne bommetjes voor in bad. Ik houd ervan! Er zijn zo ontzettend veel verschillende varianten en je bent dan ook nooit klaar met het ontdekken van bruisballen. Fijne geuren, verzorgend voor de huid, vrolijke kleuren en soms zelfs glitters. Elke bruisbal is uniek, maar mooi op zijn eigen manier (het zijn net mensen!).

Novus Fumus Handmade Soap bruisbal aardbei

En ik ben een grootverbruiker…

Hello…it’s me. Grootverbruiker van bruisballen, maar dan ook écht. Wanneer ik in bad ga neem ik altijd een fijne bruisbal mee. Dat is dus best vaak, maar bruisballen zijn (ik spreek uit ervaring) meestal niet goedkoop. Dat weerhoudt mij er soms toch van om nieuwe bruisballen te kopen en in bad te gooien. Nu kwam ik laatst iets tegen wat dé oplossing is voor addicts like me, namelijk een grootverpakking met bruisballen! Klinkt dat niet als muziek in je oren?

Bruisbal Eucalyptus

Dé uitkomst voor een grootverbruiker

Het assortiment van deze shop bestaat uit verschillende heerlijke bruisballen! Naast fruitige geuren is er ook keuze uit meer klassieke en ontspannende geuren zoals ‘lavendel’, ‘oceaan’ en ‘eucalyptus’. Hiervan zijn er een aantal, naast losse verkoop, ook in een set van 16 stuks verkrijgbaar.  Ideaal voor de échte lover + grootverbruiker van bruisballen. Buiten het feit dat je gelijk een voorraad hebt van je nieuwe favoriete bruisbal, ben je ook een stuk voordeliger uit!

En nog een klein gelukje, met de code A-LOT ontvang je namelijk 10% korting op je bestelling bij Novus Fumus. Zo scoor je je bruisballen dus nóg goedkoper!

-advertorial-

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. I loveeee it! Heerlijk! Ga zelf ook vaak in bad & inderdaad ook regelmatig met een bruisbal. Vind ze persoonlijk zelf ook aan de prijzige kant… maar dit is een goede tip, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *