Warme cadeaus voor onder de kerstboom

Warme cadeaus voor onder de kerstboom pantoffels cadeau

Het is koud, snel donker en de energieprijzen zijn ook niet mild. Met de feestdagen op komst deel ik dan ook graag cadeautips die je warm houden in de winter. Deze energiebesparende cadeaus voor onder de kerstboom zijn leuk én handig!

Energiebesparende cadeaus

Kerst is een warm feest waarbij gezelligheid en tijd doorbrengen met vrienden en familie erg belangrijk zijn. Toch kan de winter en de periode rondom kerst – letterlijk – koud uitvallen. Wat is er dan lekkerder dan jezelf warm aankleden? Door jezelf warm te houden kom jij prima de winter door én kun je ook nog eens een beetje besparen op energiekosten door de verwarming een graadje lager te zetten.

Om je een handje op weg te helpen deel ik warme cadeaus voor de feestdagen met je. Om op je verlanglijstje te zetten of om cadeau te geven: ze zijn leuk én lekker warm.

Fijn huispak

Het is koud, het regent en misschien sneeuwt het zelfs. Wat is er dan lekkerder dan in een fijn dames huispak op de bank te kruipen? Een dekentje erbij, warme Chocomel en je favoriete serie of een heerlijk foute kerstfilm op de tv! Mijn favoriete huispakken zijn van de velours loungewear collectie van Hunkemöller. Inmiddels heb ik er een heleboel, voor elke dag van de week wel een andere loungeset! Ze zijn namelijk zo fijn, zacht en lekker warm!

Een warme kruik

Een kruik is typisch zoiets dat altijd wel van pas kan komen en daarom iedereen in huis zou moeten hebben. Als je de kruik vult met heet water zal het een fijn warmte-element zijn. Dat is fijn om je op te warmen als het erg koud is. Ook kan het helpen om je bed te verwarmen. En heb je last van menstruatie buikpijn? Dan kan een kruik op je buik ook helpen.

Er zijn heel veel leuke kruiken te vinden. Van fluffy kruiken, varianten met een toffe kerstprint tot kruiken in dierenfiguren. Kruiken zijn dus ook een erg leuk én multifunctioneel cadeau!

Sloffen & sokken voor warme voeten

Het belangrijkste lichaamsdeel om warm te houden? Dat zijn je voeten. Ze zijn namelijk belangrijk bij het reguleren van warmte. Met koude voeten zal je niet snel opwarmen én het kan zelfs pijnlijk worden. Zorg dus dat je je voeten goed inpakt en lekker warm houdt. Dit kun je doen met zachte fluffy sokken of leuke sloffen. Ik word zelf altijd erg blij van een mooi paar zachte sokken of warme pantoffels!

Geurkaars voor extra sfeer

Met een kaarsje kun je tijdens de donkere dagen extra sfeer creëren. Een bijkomend voordeel is dat brandende kaarsen ook extra warmte afgeven. Een lekkere vanille geurkaars in een mooie verpakking is dan ook een mooi cadeau voor onder de kerstboom!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *