NEW IN: oorbellen met cowboy boots

Cowboy boots oorbellen met cowboy boots

Mooie sieraden, daar word ik echt blij van! Ik wissel graag tijdloze en minimalistische sieraden af met toffe designs volgens de laatste trends. Deze details maken je outfit zoveel leuker! Ik shop dan ook regelmatig een paar nieuwe sieraden. Dit keer kwam ik leuke cowboy boots oorbellen tegen en die wilde ik écht hebben! En daar bleef het natuurlijk niet bij…

Nieuwe oorbellen met cowboy boots

Als ik nieuwe oorbellen wil kopen, dan is My Jewellery vaak mijn go-to winkel. Hier hebben ze namelijk heel veel leuke sieraden volgens de laatste trends!

Cowboy boots zijn op dit moment niet weg te denken uit het straatbeeld. En hoewel ik met mijn stevige kuiten helaas nog geen paar cowboy laarzen heb kunnen vinden dat mij past, ben ik wel heel enthousiast over deze trend! Ik kwam een paar leuke oorringen met cowboy boots tegen en die kans kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Niet aan mijn benen, maar nu kan ik ze wel in mijn oren dragen, haha!

Ook shopte ik nog een paar kleine hoops met daarin gegraveerde hartjes. Ze zijn gemaakt van premium stainless steel waardoor ze niet verkleuren. Een ideaal paar minimalistische oorbelletjes om veel te dragen dus!

Cowboy boots oorbellen met cowboy boots

Leuke shopper

Als echte shopper heb ik natuurlijk ook een shopper tas nodig. Zo’n handige tas waar veel in past tijdens het winkelen in de stad en ook gebruikt kan worden voor het doen van wat boodschappen. Zulke tassen gaan ontzettend lang mee, maar ik was wel toe aan een nieuwe!

Toen ik met mijn zusje in de stad was kwam ik dé perfecte shopper voor mij tegen. Met leuke roze tinten en een bloemetjesprint, om helemaal vrolijk van te worden! Is deze uitvoering niet helemaal jouw ding? De My Jewellery shopper is ook in andere leuke prints en kleuren te koop!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *