Geurkaarsen voor in het najaar: de lekkerste winter- en herfstgeuren

Geurkaarsen herfst winter Vanille geurkaars WoodWick

Het is weer tijd om de kaarsen tevoorschijn te halen! Een lekkere geurkaars voor de herfst of de winter… gelukkiger kun je mij bijna niet maken! Houd jij ook zo van lekkere en luxe geurkaarsen? Lees dan snel verder om mijn aanraders voor herfst geurkaarsen en kaarsen voor de winter te ontdekken!

Luxe geurkaarsen in het najaar

Kaarsen branden doe ik het hele jaar door, maar in het najaar brengt dit toch wat meer charme met zich mee. De gezellige sfeerverlichting, de lekkere cozy kaarsen met herfstgeuren… En het beetje extra warmte wat kaarsen afgeven is natuurlijk mooi meegenomen met de oplopende energierekeningen!

De extra charme die kaarsen in het najaar hebben is de reden dat ik de Action geurkaarsen laat staan en kies voor luxe geurkaarsen van WoodWick of Bath and Body Works. Ook een Rituals kaars ruikt lekker én staat mooi in je huis.

Ik heb mijn favoriete herfst- en kerst geurkaarsen voor je op een rij gezet!

Geurkaarsen winter Woodwick kaarsen cadeau

WoodWick kaars vanille – Vanilla Bean

Vanille is een echt klassieke geur als we het hebben over winterse geurkaarsen. Een lekkere vanille kaars is dan ook onmisbaar. Deze brand je in de herfst, de winter, met kerst en misschien wel gewoon het hele jaar door! Met een vanille geurkaars kan er namelijk weinig misgaan.

Het luxe geurkaarsen merk WoodWick heeft een goede geurkaars met de geur van Vanille. Deze kaars heet Vanilla Bean en heeft een warme en natuurlijke vanillegeur. Zeker een aanrader als je van vanille geurkaarsen houdt! Zoek je een goedkoper alternatief? Dan heeft Action WoodWick dupes: Treewick kaarsen.

Bath and Body Works geurkaarsen

Elk jaar heeft Bath and Body Works geurkaarsen speciaal voor de herfst en winter. In deze collectie keren jaarlijks seizoensfavorieten terug én worden er nieuwe geuren verkocht. Eigenlijk zijn alle wintergeuren van Bath and Body Works wel lekker, net zoals de herfst geurkaarsen.

Warm Apple Pie – Appeltaart geurkaars

Een geur die direct uit de keuken lijkt te komen. De geur van een heerlijk versgebakken appeltaart, met het sentiment van een traditiegetrouw familierecept. Dit gevoel omschrijft Warm Apple Pie van Bath and Body Works perfect! Het is een heerlijke kaars met de geur van appeltaart.

Hot Cocoa & Cream – Warme chocomel

Hot Cocoa & Cream is misschien wel mijn favoriete Bath and Body Works kaars voor het najaar. Deze geurkaars ruikt namelijk naar lekkere warme chocomel. Je moet er van houden, zo’n geur voor een geurkaars. Ik doe dat zeker!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *