Tuinkriebels? 4 x leestips!

Tuin

Krijg jij bij het zien van de eerste zonnestralen ook meteen zin om aan de slag te gaan in de tuin? Laat je inspireren door mijn tuinartikelen, over verschillende leuke én handige onderwerpen gerelateerd aan tuin.

Tips tegen onkruid in de tuin

Met de zonnestralen komt ook het onkruid tevoorschijn. Vervelend! Het geeft je tuin een slordige uitstraling en het zorgt voor veel nodig tuinonderhoud. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kan doen voor het tegengaan van onkruid, zoals het gebruiken van een bodembedekker. Dat scheelt op de lange termijn alvast een hoop tijd – die kan je in plaats daarvan besteden aan het genieten van de zon!

Lees meer over: zo ga je onkruid in je tuin tegen

Buiten eten

Gezellig buiten eten

Genieten van de zwoele zomeravonden? De Bonfeu BonVes biedt warmte als vuurkorf, maar kan ook gebruikt worden om op te koken. Nodig iedereen uit voor de barbecue en rooster aan het eind van de avond een paar lekkere marshmallows boven het vuur. Deze vuurkorf staat garant voor een hoop gezellige avonden in de tuin!

Lees meer over: buiten koken met Bonfeu BonVes

Tuininrichting

Zin om je tuin helemaal ready maken voor het nieuwe tuinseizoen? Met een paar simpele tips blaas je een frisse wind door je tuininrichting. Ga voor een paar nieuwe planten die perfect aansluiten op jouw wensen, scoor nieuw tuinmeubilair en/of fleur je tuin op met wat toffe tuinaccessoires, zoals kussens of een plantenbak.

Lees meer over: tuin herinrichten

Meer tuininspiratie

Kan je nog wel meer tuininspiratie gebruiken? Op AlotlikeLOT.nl vind je nóg veel meer blogartikelen over tuinen. Zoek je inspiratie voor het inrichten van een kleine tuin of het opknappen van een tuinhuis? Misschien ben je benieuwd naar tips voor een meer duurzame tuin. Of heb je een balkon dat je een make-over wil geven? Dat zijn allemaal onderwerpen waarover je kan lezen!

Lees meer over: 5 x leestips voor tuininspiratie en balkon

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *