Met familie uiteten bij het ABC in Velp

Familie uiteten ABC in Velp

Wil je eten met een groep moeilijke eters, of juist mensen die álles lekker vinden? Lees dan zeker verder! Onze familie bestaat uit moeilijke eters. Een restaurant vinden naar iedereens wens is dan ook een lastige klus. Jaren geleden kwamen wij voor het eerst bij het ABC restaurant in Velp en nog steeds gaan we met z’n allen regelmatig terug: hier is namelijk voor iedereen genoeg keuze!

Het concept van ABC restaurant Velp

De reden dat wij graag naar het ABC gaan als we met z’n allen gaan eten? Er is voor ieder wat wils! En dat heeft alles te maken met het concept. Bij ABC Velp vind je namelijk 10 verschillende (buffet)restaurants onder één dak. Elk restaurant heeft zijn eigen stijl wat betreft inrichting, waardoor er goed onderscheid wordt gemaakt en je ze makkelijk herkent. Hoewel het ABC in Velp groots is opgezet, voelt het dus heel gezellig en gemoedelijk aan!

Verschillende restaurants & gerechten

Als de een graag vis en sushi eet, kan de ander nacho’s, taco’s of tortilla’s halen bij het Tex-Mex restaurant. Zin in een Aziatisch gerecht, of gaat jouw voorkeur juist uit naar de Italiaanse keuken met pasta en pizza? Ook zijn er verschillende soepen en brood, en is er een Fast Food restaurant met hamburgers, friet en andere snacks. Bij de Salad Bar kun je jouw eigen salade samenstellen en als jullie (of de kinderen) zin hebben in iets zoets, dan kan je bij het Pancakes & Waffles restaurant poffertjes, pannenkoeken en warme wafels halen. Er is heel veel keuze uit zoetigheden voor op je pannenkoek!

Tijdens ons diner bij het ABC staat onze tafel dan ook vol met van alles wat. De een snoept al een toetje weg, terwijl de ander nog geniet van een soepje of een lekker stuk vlees. Hier kan het allemaal en pakt iedereen gewoon waar die zelf zin in heeft!

ABC Tex-Mex buffet restaurant

Toetjes waar je niet uit kan kiezen

Voor een dessert kun je terecht bij de Bakery, maar wees gewaarschuwd: kiezen gaat je hier niet lukken. Er is zoveel lekkers te vinden! Cheesecake, brownies, mousse, verschillende koekjes, softijs en een ruime keuze uit schepijs. Ook kun je hier een suikerspin laten maken. Ik raad je aan om genoeg ruimte over te houden voor deze toetjesafdeling! 😉

Uiteten met kinderen

Inclusief drinken

Je betaalt één toegangsprijs en daarvoor mag je onbeperkt eten en drinken. Er zijn verschillende frisdranken, fruitwaters, milkshakes en maar liefst 9 smaken slush puppies! Voor alcoholische dranken kun je bij de kassa drankbonnen kopen.

buffet restaurant Velp ABC

ABC Days & events

Leuk aan ABC vind ik dat zij aandacht hebben voor verschillende periodes en ook events organiseren. Zo was tijdens ons diner het restaurant versierd in Halloween thema en wordt deze rondom de kerstperiode altijd in kerstsferen gebracht.

Ook worden er regelmatig events georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld een Shared Table Diner – Singles Edition. Je kan jezelf of iemand anders opgeven voor een gratis diner met andere singles. Samen aan één tafel genieten van lekker eten, nieuwe mensen leren kennen en misschien wel de liefde van je leven! 😉

Een ander voorbeeld is Studentendag bij ABC. Tijdens deze dag kunnen studenten op vertoon van hun studentenpas eten met korting. Ook organiseert het ABC restaurant weleens mooie dagen voor vrijwilligers en mantelzorgers.

ABC salad bar

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *