Mijn mobielgebruik | Één maand gratis bij het verlengen van sim only contracten

sim only abonnement
Tegenwoordig heeft iederéén een mobiel, bij de meeste onder ons een smartphone. Echter gaat iedereen anders om met zijn of haar telefoon en vult het gebruik ervan anders in. Heb jij bijvoorbeeld een sim only abonnement? Het leek mij goed om stil te staan bij mijn eigen mobielgebruik.

Hoe ziet mijn mobielgebruik eruit?

Het is duidelijk dat ik als blogger veel online ben. Een groot deel van de tijd ben ik online via mijn telefoon. Een smartphone is dan ook onmisbaar! Maar, hoe ziet mijn mobielgebruik eruit? Tijd om hier even bij stil te staan en over na te denken!

Bellen en sms’en, dat doe ik bijna niet!

Sms’en en bellen doe ik vrijwel niet. Wat bellen betreft komt dit omdat ik dit geen fijne vorm van communicatie vindt, en vaak gaat het hierbij ook om contacten waarbij ik conversaties en afspraken toch graag schriftelijk wil hebben. Vaak wordt er wanneer je belt ook niet opgenomen, omdat je niet gelegen belt. Dan is een schriftelijk bericht toch handiger! Ook sms’en doe ik bijna niet meer.

Ik bel en sms eigenlijk alleen als er iemand uit het gezin bij de supermarkt is, ik ook iets nodig heb en hun snel moet bereiken. Slecht he? Haha! Ondanks dat ik niet veel bel en sms vind ik het wel erg fijn en belangrijk wel een aantal belminuten en sms’jes te hebben, mocht ik niet op een andere manier bereikbaar zijn. Om deze reden heb ik dan toch een sim only abonnement. Wist je trouwens dat je bij UnitedConsumers voortaan één maand gratis krijgt bij sim only abonnement van KPN verlengen?

Veel online óp en vóór social media

Als blogger ben ik veel aanwezig op social media. Hier ben ik dan ook zeker wel een paar uur per dag mee bezig. Al dan niet alleen óp social media, maar ook vóór social media. Bijvoorbeeld met het creëren van content voor Facebook en Instagram. Ik maak foto’s met mijn mobiel en bewerk deze, indien nodig, ook via een mobiele app. Social media gebruik ik om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en merken, om te zien en gezien te worden en om in contact te onderhouden met jou en bedrijven.

Geen sim only abonnement met MB’s, maar data is wel een must!

Voor mij is het belangrijk om, wanneer ik dat wil, altijd online te kunnen zijn. Ook wanneer ik op pad ben! Data is dan ook een must. Op deze manier blijf ik in contact met de online wereld! Ik kan social media checken, mails versturen en communiceren via Whatsapp. Daar maak ik dan wel weer volop gebruik van. Whatsapp!

Zelf heb ik geen abonnement met internetten. Mijn moeder, zusje en ik zitten bij dezelfde provider. Hierdoor kan de grote hoeveelheid data van mijn moeder verdeeld worden over ons drie. Ik heb dus geen internet in mijn sim only abonnement omdat dit top werkt. Anders had ik absoluut MB’s toegevoegd! Ik heb een vrij stabiel datagebruik van +/- 2 GB per maand.

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *