Review | Rub-on stickers van Craft Sensations

Rub-on stickers Action Craft Sensations

Laatst zag ik bij Action leuke rub-on stickers – ook wel afwrijfplaatjes -liggen. Als kind heb ik hier ook mee gewerkt en dus leek het mij leuk om ze weer eens mee te nemen!

Action rub-on stickers

Op het moment zijn er zoveel leuke hobbyartikelen te vinden bij Action! Laatst nam ik ook al wat stempels mee en dit keer dus afwrijfplaatjes. Action heeft momenteel verschillende varianten rub-on stickers van Craft Sensations in het assortiment. Elke verpakking bevat drie verschillende vellen afwrijfplaatjes, elk met een eigen thema. Twee van de vellen hebben gouden afbeeldingen, het andere vel is in kleur. Per verpakking van drie vellen betaal je €0,59.

Werkwijze

De vertaling van ‘rub-on stickers’ is afwrijfplaatjes. Dit is ook hoe het werkt:

– knip rondom de gewenste afbeelding
– verwijder het beschermlaagje
– plaats op de gewenste plek en wrijf hierover met het bijgeleverde stokje
– verwijder het plastic laagje

Rub-on stickers Action Craft Sensations

Mijn ervaring met de rub-on stickers van Action

De rub-on stickers zijn leuk en helemaal niet duur. Cactussen, parfumflesjes en teksten. Het sprak mij erg aan en dus nam ik drie verschillende verpakkingen mee. Maar had ik dat wel moeten doen?

Helaas. De lijm van de afbeeldingen is erg sterk. Hierdoor is het erg lastig om de beschermlaag te verwijderen. Wanneer dit eindelijk gelukt is plakt het plaatje overal waar dat niet moet en gaat de afbeelding stuk. Na bevestiging wordt ook duidelijk dat de lijmlaag rondom de afbeelding duidelijk zichtbaar is. Dit is erg jammer van een knutselwerk of dergelijke! Niet zo’n succes dus!

Rub-on stickers Action Craft Sensations

Kaartje met de rub-on stickers

Ik vind het zo jammer dat het werken met de afwrijfplaatjes niet gaat zoals gehoopt! Omdat de afbeeldingen té leuk zijn en het anders zonde is geef ik niet op. Ik heb er dus alsnog een kaartje mee gemaakt.

Om zichtbare plakranden te vermijden heb ik één vel in zijn geheel op het papier geplaatst. Dit geeft wel weer een heel leuk resultaat!

Het eindoordeel is dus een beetje aan jou. Ga je ze wel kopen of niet? Als losse afbeeldingen zijn ze absoluut niet fijn, maar als je een vel in zijn geheel gebruikt is dit juist wel weer erg leuk. En de afbeeldingen zijn natuurlijk erg tof!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat jammer dat de plaatjes alleen in 1 stuk te plaatsen zijn. Ze zijn wel super leuk, dat ben ik met je eens maar ik denk niet dat ik ze zal aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *