Review | (VEGAN) Overnight Hand Serum van €1,35 voor verzorging van de handen

VEGAN Overnight Hand Serum van Action

De laatste tijd merk ik dat de gezondheid van mijn handen veranderd, ook door de weersveranderingen. Heel veel losse velletjes en verschillende schrale plekjes. Bij Action stuitte ik op het Overnight Hand Serum van The Beauty Dept. Zou dit hulp bieden?

Weersveranderingen en invloed op de huid

Persoonlijk merk ik heel goed dat we in het verloop tussen verschillende seizoenen zitten. Mijn huid reageert ook op deze weersveranderingen. Meteen heb ik weer last van schrale lippen, droge plekjes op mijn gezicht en ook mijn handen zijn flink aan het vervellen en vertonen droge en soms pijnlijke plekjes!

VEGAN Overnight Hand Serum van Action

Overnight Hand Serum

Bij Action kwam ik het Overnight Hand Serum tegen, waarvan de verpakking mij onmiddelijk aansprak. Omdat ik momenteel last heb van droge handen besloot ik het serum mee te nemen. Wie weet biedt het hulp bij de verzorging van mijn handen!

Zoals de naam al zegt is het een serum voor ’s nachts. Uiteraard kun je het op elk gewenst moment aanbrengen, ook overdag! Wanneer je het voor het slapen gaan aanbrengt geef je het serum echter meer tijd om goed in te trekken.

Eigen ervaring met het Overnight Hand Serum

Zelf heb ik het serum ook ’s avonds aangebracht. De substantie voelt niet echt vettig en laat zich gemakkelijk over de huid verdelen. Persoonlijk zou ik je ook aanraden het serum voor het slapengaan aan te brengen, ik heb gemerkt dat het wel even nodig heeft om in te trekken en zo geef je het serum ook de kans om dit te doen. De substantie heeft ook een aangename geur, iets waar ik in eerste instantie bang voor was dat dit niet het geval zou zijn.

Na gebruik merk ik dat het serum wel degelijk iets doet voor mijn handen. Ze voelen ‘gevoed’ en het is overduidelijk dat het serum vochtinbrengend werkt. In de ochtend zijn mijn handen zachter, duidelijk gevoed en na een paar keer gebruiken lijkt ook het vervellen van mijn hand te stoppen. Ik vind dit serum heel fijn, zeker omdat hij echt vochtinbrengend blijkt te zijn zonder je handen echt vettig te maken! Ik gebruik namelijk ook graag fijne handcrèmes, maar hierdoor worden mijn handen echt vettig.

VEGAN Overnight Hand Serum van Action

Handige informatie en verkrijgbaarheid

Het hand serum komt in een mooi vormgegeven flesje met pompje. Hierdoor is het makkelijk én hygiënisch in gebruik! Door het pompje kun je goed doseren waardoor je lang met het serum zult doen.

Het hand serum is verkrijgbaar bij Action! De pompflacon bevat 50 ml en hiervoor betaal je €1,35. Gezien de hoeveelheid die je per keer nodig hebt zul je hier lang mee doen. Een hele mooie prijs dus!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Beste, waar kan ik die handserum nog vinden aub ? We zijn naar de action geweest naar Waregemen daar hadden ze hem niet meer. Hoe kan ik weten waar hij wel nog te koop is ? Alvast bedankt voor je antwoord, mvg Gwendolina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *