Budgetproof beauty organizers om makeup en sieraden op te bergen

Budgetproof beauty organizers

Ben jij fan van organizen? Dan is dit artikel een aanrader! Ik deel namelijk verschillende betaalbare beauty organizers om jou te helpen organizen. Ontdek nu mijn favoriete budgetproof beauty organizers!

Organizen voor structuur en overzicht

Ik houd van opruimen en organizen. Hierdoor kan ik spullen makkelijk terugvinden, ziet alles er netjes opgeruimd uit en zoals ze wel zeggen: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Op mij is dit in ieder geval 100% van toepassing.

Als het gaat om beautyspullen dan denk je al snel aan makeup en sieraden. Kleinere items dus. Voor het opruimen en organizen van deze items maak ik graag gebruik van budgetproof beauty organizers. Hieronder deel ik mijn favorieten!

Clear Color Organizer van Action

Action noemt dit product ‘clear color organizer’. Het is een set met 6 losse bakjes, in verschillende maten. Doordat het gaat om losse bakjes kun je bijvoorbeeld en la zo inrichten als dat jij wil. Je kunt lekker combineren en kiezen welke bakjes je voor welke producten wil gebruiken.

Zelf vind ik deze bakjes ideaal voor makeup! De langere gebruik ik bijvoorbeeld voor lip- en oogpotloden, samen met mascara. De grote vierkante gebruik ik voor wat grotere producten en de kleine voor kleine producten, zoals mono oogschaduws. De kleinste bakjes zijn tevens ideaal voor het bewaren van parfum samples!

Voor een set van 6 bakjes betaal je €2,99. Lekker betaalbaar dus! Zelf kocht ik deze bakjes voor mijn ALEX ladekast van Ikea en dat past qua hoogte dus echt perfect.

Budgetproof beauty organizers velvet tray

Velvet tray

De velvet tray is een van mijn favoriete beauty organizers! Nu houd ik al snel van velvet items, maar deze zijn ook erg praktisch. Zelf gebruik ik deze voor het opbergen van sieraden. Vooral voor kettingen. Door het velvet blijven deze prima op hun plek liggen.

Extra fijn aan de uitvoering die verkrijgbaar is bij Action vind ik dat ze stapelbaar zijn! De velvet trays (€1,44 per stuk) hebben een plek gekregen in de lade van mijn PAX kast.

Acrylic makeup organizer

Je kent ze vast wel: de acrylic makeup organizers. Van hetzelfde materiaal als de losse bakjes hierboven, maar dan voor bijvoorbeeld het opbergen van lipsticks. Als het gaat om beauty organizers gaat mijn voorkeur uit naar deze acrylic organizers. Hierin zijn de producten goed zichtbaar en dat vind ik erg fijn. Als je je producten een beetje op kleur sorteert ziet het er ook nog eens mooi uit op je makeup tafel.

Naast een losse organizer voor lipsticks kun je deze ook kopen in combinatie met een acrylic beauty organizer met lades. Soms zijn er zelfs stapelbare modules! Acrylic beautyorganizers zijn regelmatig te koop bij Action en kun je ook kopen bij bijvoorbeeld Primark.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *