Converse Summer Spirit Chuck Taylor All Star met zonnebloemen

Converse Summer Spirit

Ik kocht nieuwe schoenen, namelijk de Converse Summer Spirit met zonnebloemen! Ik had ze al een tijd op het oog, maar continue waren ze – in mijn maat – uitverkocht. Met veel geduld heb ik ze uiteindelijk toch weten te bemachtigen!

Liefde voor Converse

Ik heb echt een grote liefde voor schoenen. Dat is iets wat ik écht van mijn vader heb. Ik heb dan ook een behoorlijk aantal schoenen en koop regelmatig een nieuw paar. Hoewel ik houd van mooie leren schoenen en wat meer uitgesproken uitvoeringen van luxere merken – zoals de Ted Baker schoenen die ik laatst kocht -, blijven Converse All Stars toch wel een favoriet als het gaat om sneakers. Ze zitten erg comfortabel en zijn tevens in tussenmaten verkrijgbaar. Handig als je tussen maten invalt! Er zijn zó ontzettend veel verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd wel een paar Converse is dat bij je past. En eerlijk…ik vind Converse gewoon het allerfijnste lopen.

Je kunt al wel raden dat ik best een aantal paar Converse All Stars heb. Hoewel ik in de afgelopen jaren van een hoop verschillende paren afscheid nam, kwamen er daarvoor ook weer andere in de plaats. En nu kocht ik dus een nieuw paar ‘high top’ Converse.

Converse Summer Spirit

Converse Summer Spirit

Het nieuwe paar Converse schoenen dat ik kocht komt uit de Converse Summer Spirit collectie van 2021. Het gaat om de Converse Summer Spirit Chuck Taylor All Star High Top in de uitvoering Egret/Clove Brown/Amarillo, oftewel de Converse met zonnebloemen print!

Hoewel ze door de print niet met alle outfits te combineren zullen zijn, kon ik het toch niet laten om ze te kopen. Ze zijn té leuk! Een outfit met mooie jeans en een witte top maak je af met deze Converse Summer Spirit sneakers. De sneakers zijn in ieder geval ontzettend vrolijk en zomers!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *