Kneipp lippenbalsem review | 3 x vegan lippenbalsem

Kneipp lippenbalsem

I love me some good lip balm! Na een eerdere positieve ervaring met een lippenbalsem van Kneipp wekte de nieuwe lippenbalsem in de collectie mijn interesse: Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent. Ik vertel je meer over deze nieuwe variant én over andere vegan lippenbalsems uit de collectie!

Kneipp lippenbalsem

De lippenbalsems van Kneipp zijn 100% natuurlijk en vegan. De vegan lippenbalsem is er in 5 verschillende soorten, met elk andere ingrediënten en eigenschappen.

Eerder maakte ik al kennis met lippenbalsem van Kneipp, namelijk met de ‘Intense Care’ variant. Deze vind ik enorm fijn in gebruik. Zó fijn dat ik graag kennis maak met een aantal andere varianten!

Kneipp lippenbalsem

Duurzame verpakking

Naast de 100% natuurlijke ingrediënten is de verpakking van de lippenbalsem ook duurzaam. Zo is de lippenbalsem verpakt in graspapier, wat veel duurzamer is ten opzichte van gewoon papier en karton. De onderkant van de vegan lippenbalsem is gemaakt van restanten kurk en is volledig biologisch afbreekbaar. In eerste instantie dacht ik dat de dop wel van plastic is, maar dat blijkt niet zo te zijn. Deze is namelijk gemaakt van ‘paper blend’. Dit is wat Kneipp daarover zegt:

“Het heeft alle voordelen van plastic, maar niet de nadelen. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Een bijzonder interessante nieuwe vondst van onze verpakkingsspecialisten.”

Enorm interessant dus! Het ziet er ook echt uit als plastic, maar zonder de nadelen ervan dus!

Vegan lippenbalsem van Kneipp

Kneipp lippenbalsem Repair & Prevent (nieuw)

De lippenbalsem Repair & Prevent’bevat extracten van kamille en melisse. Dit gaat gestreste lippen tegen. Voelen je lippen droog en ruw aan? Dan moet je deze intensief verzorgende lippenbalsem zeker eens proberen!

Vegan lippenbalsem Hydro Care

De Hydro Care lippenbalsem bevat watermuntextract en aloë vera. Dit zorgt voor een fijne hydratatie van de lippen. Deze lippenbalsem heeft ook een enorm lekkere (subtiele) geur! Echt een aanrader dus.

Kneipp lippenbalsem Sensitive Care

Sensitive Care spreekt voor zich! Deze lippenbalsem bevat verzorgende candelillawax en amandelolie die zorgen voor soepele en zachte lippen.

De Kneipp lippenbalsem is verkrijgbaar bij de drogist en kost €5,99 per stuk. Ik ben erg enthousiast en raad je zeker aan om deze lippenbalsems ook eens te proberen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *