Samsung Galaxy Buds review en de verschillen met de Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds review

Van mijn zusje kreeg ik Samsung Earbuds cadeau. Voorheen was ik het type dat nog steeds goedkope oordoppen met draad gebruikte. Nu is dat wel anders, want ik wil echt niet meer zonder de Samsung Galaxy Buds. Ik vertel je over deze earbuds en licht de verschillen met de Pro versie uit.

Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds zijn draadloze oordoppen. Ze komen in de bijbehorende case, waarmee je de earbuds draadloos kunt opladen. Deze case is erg klein en past dus altijd in je tas of zelfs in je broekzak! Dat vind ik dus enorm handig. Wanneer ik de earbuds niet gebruik kan ik ze hierin opbergen en tegelijkertijd opladen.

  • Lange batterijduur
  • Draadloos opladen
  • Handige opbergcase
  • Muziek luisteren én bellen
  • Veilige ambient mode

Met de Samsung Galaxy Eaurbuds luister ik tot wel 6 uur muziek. Bij de nieuwere versie, de Samsung Galaxy buds Pro, is dit zelfs tot 8 uur. Wanneer ze toch leeg zijn laad ik ze dus draadloos op in de opbergcase. Superhandig! Naast het luisteren van muziek zijn de earbuds ook erg geschikt om mee te bellen. Dankzij de dubbele microfoon ben ik goed te verstaan.

Diezelfde microfoon zorgt ervoor dat de Galaxy Buds omgevingsgeluiden kunnen waarnemen. Dit maakt de ‘ambient mode’ mogelijk: een modus waarbij je (ook in het verkeer) veilig muziek kunt luisteren, doordat je niet volledig van je omgeving wordt afgesloten.

Samsung Galaxy Buds pro

Samsung Galaxy Buds Pro

Zelf heb ik de Samsung Galaxy Buds, maar inmiddels is er ook een Pro versie verkrijgbaar. De belangrijkste verschillen licht ik voor je uit:

  • Batterijduur
  • Noise cancelling

Er zijn eigenlijk twee grote verschillen ten opzichte van de versie die ik heb, ook wel verbeteringen te noemen. Zo hebben de Samsung Galaxy Buds Pro een langere batterijduur, buiten de oplaadcase. Met de Pro buds kun je tot wel 8 uur muziek luisteren. Voorheen was dat 6 uur.

Het grootste voordeel aan de Pro earbuds zit hem in de noise cancelling. Bij de versie die ik heb is geen noise cancelling aanwezig. Met deze nieuwe feature wordt ervoor gezorgd dat geluiden van buitenaf tot wel 99% gefilterd worden. Dit is enorm fijn als je je even wil afsluiten van de buitenwereld of je goed moet concentreren. In welke mate het geluid gefilterd wordt kun je zelf instellen.

De noise cancelling vind ik een enorm groot voordeel. Daarom overweeg ik om de Galaxy Buds Pro te kopen. Mijn tevredenheid over Samsung is dan ook de reden dat ik altijd tegen mijn vrienden zeg: ga een Samsung kopen! Mijn ervaring met dit merk is positief en daarom vind ik het de (meer)prijs wel waard.

Samsung smartphone

Momenteel gebruik ik de earbuds in combinatie met mijn smartphone, die tevens van het merk Samsung is: de Samsung Galaxy A71. Dat werkt als een malle! De Samsung earbuds kunnen ook gewoon gebruikt worden in combinatie met smartphones van andere merken.

Mijn zusje heeft naast Samsung Galaxy Buds en een Samsung telefoon óók nog Samsung Galaxy Watch. Dan ben je dus helemaal compleet en is alles op elkaar aangesloten. Zo bedient ze de earbuds ook met haar smartwatch en bekijkt ze Whatsapp berichten en bel oproepen via haar smartwatch.. Vet toch?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *