Musthave: poef met opbergruimte

Action poef met opbergruimte

Mocht je het nog niet weten: ik ben dol op poefjes in huis. Het gaat dan met name om poefjes uitgevoerd in mijn favoriete stof, namelijk fluweel. Hoewel ik inmiddels al best wel wat poefjes heb, kon ik deze niet laten staan. Deze poef is immers ook wat praktischer dan die ik al had. Kijk mee naar de must-have velvet Action poef met opbergruimte!

Velvet interieur

Ik houd ontzettend van velvet in het interieur. Het is mijn favoriete stof en ik ben met name fan van velvet in de kleur roze. Zo heb ik een roze fluwelen bank, een mooie roze fauteuil én een grote pouffe van het merk Richmond Interiors. Toch kon ik deze velvet pouf, mét opbergruimte, niet laten staan.

Action poef met opbergruimte

Action poef met opbergruimte

Wat een fantastische poef! De poef zelf is niet heel groot (ongeveer 30 x 30 cm), maar daardoor zeker niet minder leuk. Door zijn compacte formaat kun je er zeker een plek voor vinden in je interieur. Combineer hem bijvoorbeeld met een wat grotere salontafel! Het leuke – en fijne! – aan deze poef is dat hij opbergruimte heeft. Onder de ‘deksel’ vind je namelijk ruimte waar je wat kleine spullen kunt opbergen. Handig om in de woonkamer bijvoorbeeld te gebruiken voor het opbergen van (telefoon)laders en de afstandsbediening.

Wanneer je geen nachtkastje hebt, omdat je er niet echt gebruik van maakt of er geen plek voor hebt, kan dit poefje ook goed van pas komen. Zo heb je toch een plek om ’s nachts wat kleine spulletjes naast je bed te bewaren en om je telefoon neer te leggen om op te laden. Ik verwacht dat ik deze Action poef met opbergruimte in de toekomst zelf ook zal gebruiken als een soort nachtkastje.

Action velvet pouf

Velvet pouf kopen

De poef met opbergruimte van Home Accents is verkrijgbaar bij Action in zwart, grijs en roze. De velvet pouf kost €14,95.

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Lijkt mij echt handig deze poef met opbergruimte en de grote pouffe van het merk Richmond Interiors zou ook schitterend staan in ons nieuwe huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *