Back To School 2018-2019 | Schooltas voor studenten-hoofdstuk: Leren Rugtas

Chesterfieldbags.nl The Chesterfield Brand Leren Rugtas
Eind deze maand is het alweer tijd om ‘Back To School’ te gaan. Ik besloot dat bij een nieuw hoofdstuk ook een nieuwe schooltas hoort. Mijn keuze is gevallen op een luxe leren rugtas mét laptopvak van The Chesterfield Brand!

Back To School met een rugtas

Medio augustus wordt het weer tijd om ‘Back To School’ te gaan. Voor mij dit keer naar een andere plek, want na een jaar doorbrengen op het VAVO-college start ik schooljaar 2018-2019 met een HBO-opleiding. Spannend!

Dat ik in augustus zal starten met een HBO-opleiding betekent een nieuw hoofdstuk: student. Ik besloot dan ook dat bij dit nieuwe hoofdstuk een nieuwe schooltas hoort.

Meteen wist ik dat ik een rugtas wilde. Deze heb ik namelijk nog niet! Wanneer ik toch een keer wat meer of zwaardere schoolspullen mee moet sjouwen doe ik dit graag met een rugtas. Het fijne aan een rugtas vind ik dat je je handen en armen vrij hebt en dat het gewicht een gelijk wordt verdeeld.

Chesterfieldbags.nl The Chesterfield Brand Leren Rugtas

Leren rugtas ‘Dex’

Al snel viel mijn oog op de leren rugtas ‘Dex’ van The Chesterfield Brand door zijn mooie vormgeving. ‘Dex’ is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren wax pull-up leer, namelijk: cognac, bruin en zwart. Zelf koos ik wéér voor Cognac. Door zijn strakke design is hij geschikt voor zowel zakelijk- als casual gebruik. Dat is dan ook één van de redenen dat ik voor deze luxe leren tas van The Chesterfield Brand gekozen heb. Door zijn vormgeving is deze tas tevens unisex.

Chesterfieldbags.nl The Chesterfield Brand Leren Rugtas

Meer over ‘Dex’

Zijn strakke vormgeving maakt ‘Dex’ een unieke en mooie rugtas. Door zijn vele opbergvakken en indeling is ‘Dex’ absolute een goede keuze voor een zakelijke- of luxe schooltas.

Leren rugtas ‘Dex’ is voorzien van extra brede schouderbanden. Absoluut een pluspunt! Door de brede schouderbanden draagt de tas heel comfortabel.

De tas is voorzien van twee ruime hoofdvakken. Handig voor (A4) documenten en een schoolboek. Uiteraard kan een leren etui ook niet ontbreken! Het eerste hoofdvak is tevens voorzien van ruimte om te organiseren. Er is een organizer voor het opbergen van pasjes en pennen én er is een verstevigd vak voor een smartphone.Het achterste vak dient als laptopvak. Deze is verstevigd en geschikt voor het veilig opbergen van een laptop tot 15,4 inch. Aan de voorkant is deze tas nog voorzien van een extra opbergruimte met rits. Hierin kun je ook nog spullen kwijt!

Chesterfieldbags.nl The Chesterfield Brand Leren Rugtas

Een leren etui kan niet ontbreken!

Ondanks dat er in de leren rugtas ‘Dex’ speciale ruimte is voor wat pennen, vind ik een etui onmisbaar. Ik neem toch graag wat meer verschillende pennen en potloden mee. Om in de stijl van de rugtas te blijven heb ik gekozen voor een cognackleurige leren etui ‘Lea’. Deze is perfect voor wat extra schrijfwaren en biedt een goede bescherming.

Grote luxe leren toilettas voor al jouw beautyproducten!

Een toilettas kan wat mij betreft niet ontbreken als het gaat om ‘Back To School’. Niet altijd voor in je tas, maar ik denk dat veel meiden ook beautyproducten in hun kluisje hebben. Een borstel, pleister, mondverfrisser, beautyproducten om je make-up tussendoor bij te werken. Je zult het maar nodig hebben!

Leren toilettas ‘Stacy’ is absoluut een mooie toilettas. Wellicht wat groot voor in je tas, maar ideaal om alle producten in je kluisje te organizen én fijn voor op reis. ‘Stefan’ is erg ruim waardoor jij al jouw toiletspullen kunt opbergen in deze luxe toilettas. Deze toilettas is voorzien van twee grote vakken. Het vak aan de rechterkant is voorzien van een extra vak met rits. Je kunt dus organiseren in de toilettas.

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Wat een gave tas! Ik vind rugtassen ook heel fijn; vanwege m’n rugklachten is het voor mij belangrijk om het gewicht goed te verdelen en dan is een goede rugtas ideaal! Heel veel succes met je studie, you can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *