Plannen met de Craft Sensations undated planner van Action

Craft Sensations undated planner van Action

Houd jij ook zo van plannen? Eindelijk vond ik een mooie undated planner die voldoet aan mijn wensen én ook nog eens ontzettend betaalbaar is. Velen vergelijken hem zelfs met een Happy Planner, een immens populair (en prijzig) merk als het gaat om planners. Kijk je mee naar de Craft Sensations undated planner van Action?

Plannen is een must

Als je mij al langer kent of volgt dan weet je hoeveel ik van plannen houd. Voor mij is plannen een must om te organiseren, overzicht te houden en productief te blijven. Plannen helpt je erbij om – ook in tijden van thuiswerken – structuur aan te brengen in je dag.

Wil jij ook graag beter leren plannen? Eerder deelde ik al handige tips voor plannen als een pro.

Craft Sensations undated planner van Action

Undated planner van Action

Voor het maken van een planning gebruik ik graag een planner. Een undated planner is een planner waarbij de datums nog niet zijn ingevuld. Hierdoor kun je op elk gewenst moment beginnen. Zo fijn!

De afgelopen jaren verbeterde het aanbod agenda’s en planners van Action. Een undated planner zag ik er echter nog nooit Ik was dan ook erg blij om de Craft Sensations undated planner van Action te ontdekken! Het is altijd moeilijk geweest om een mooie undated planner te vinden die ook nog eens betaalbaar is. Tot nu!

Craft Sensations undated planner van Action

Craft Sensations planner

De Action planner kost €3,49 en is er in twee uitvoeringen: oudroze en zwart. Zelf kocht ik de – hoe kan het ook anders? – roze uitvoering. Op de voorkant staat in roségouden letters “dream big”. Een mooi detail! Later kocht ik ook nog de zwarte uitvoering. Ik kon het niet laten!

Op de eerste pagina is ruimte om je naam te noteren, eventueel met contactgegevens voor het geval je de planner verliest. Vervolgens is er een stevigere pagina met een insteekvak. Hier kun je bijvoorbeeld een document of visitekaartje bewaren. Elke maand begint met een eigen tabblad. Deze helpen je om makkelijk en snel de juiste pagina’s in je Craft Sensations planner te vinden. Achter het tabblad vind je een pagina met “This month”. Deze helpt je een handig maandoverzicht te maken met doelen, belangrijke date, verjaardagen en to do’s.

Vervolgens zijn er de pagina’s om echt te plannen. Wanneer je de planner open neerlegt heb je een weekoverzicht. Zelf vind ik het erg fijn om de hele weekplanning in één oogopslag te kunnen zien. Elke dag is opgedeeld in drie grotere vakken en een kleiner vak. Je kunt dit gebruiken als “ochtend”, “middag” en “avond”. Links is er ruimte voor kleine notities. Na de weekoverzichten volgt er nog een bladzijde met paginagrote ruimte voor notities.

Ook vind je in de planner twee stickervellen, foto pockets en een boekenlegger. Fijn is ook de elastiek, waarmee je de planner bij elkaar kunt houden.

Craft Sensations undated planner van Action

Voordelen van disc planner

Wat zo ontzettend fijn is aan de Craft Sensations planner – en wat kenmerkend is voor eerdergenoemde prijzige Happy Planners – is het systeem met discs. Een groot voordeel aan disc gebonden planners is dat deze goed plat blijven liggen. Daarnaast kun je een pagina uit de planner halen en vervolgens weer netjes terug in de planner plaatsen. Handig als je de volgorde wilt veranderen, een aantal maanden buiten de planner wil bewaren om het gewicht te verminderen of als je een pagina wil versieren.

Misschien vind je dit ook interessant

127 reacties

 1. Wat een mooi planner! Nu wil ik naar de Action, haha. Zo mooi roze! Die discs zijn super handig en inderdaad fijn dat je meteen een weekoverzicht kunt zien. Dat vind ik zelf ook prettig werken. Ik wil trouwens ook even zeggen hoe mooi je nagels bij deze planner passen <3

    1. Wat een mooie planner! Duidelijk en overzichtelijk.
     Nu ik weer chemokuren ga krijgen en ik daardoor een geheugen als een zeef heb, zou deze planner perfect zijn.
     Zo vergeet ik nooit meer een belangrijke afspraak en ik kan er de namen bij zetten van alle fantastische artsen en verplegers.

    2. Mijn dochter heeft moeite met plannen. Daarom gun ik haar deze mooie roze planner, zodat we samen een goed overzicht voor haar kunnen maken.

     1. Wat een prachtige planner! Ik heb dit helemaal gemist. Ook niet gek gezien ik sinds 16 maart 2020 binnen zit. In deze lange tijd ben ik 4 keer slechts buiten ons tuinhek geweest… En mijn keuze was naar Action… Maar ja normaal kijk ik er elke tien dagen wel. Geen tweewekelijkse fysiotherapie, geen hydrotherapie geen ziekenhuis afspraken meer… Om niet besmet te worden. Wachten op de vaccinatie. Omdat ik ziek vd griepprik werd, stond ik niet meer op de urgentie lijst blijkt nu… Tjonge…Hoewel ik nooit loten koop, waag ik nu een gokje, ik vind de roze zo mooi! Wie niet waagt,
      Groetjes Petra

    3. Doe graag mee met de actie voor mijn dochter: zij zit nu midden in haar examens en kan bij haar vervolgopleiding super goed deze handige planner gebruiken!

    1. Wat een mooie planner het lijkt me echt iets voor mijn dochter Anne Fleur, die best wel veel moeite heeft met plannen. Maar met deze planner lijkt me dat geen probleem meer!

     1. Ohhhh deze planner is echt mooi ❤ en oudroze is ook nog eens mijn kleur! Ik hoop dat ik hem hier in de buurt nog kan vinden en nog leuker zou zijn om hem te winnen

    2. Oh, ja heel graag..
     Ik ben een fulltime werkende mama van 2 meiden. En ik ben begonnen met een opleiding, ik merk dat het plannen nog beter kan, dus ik loot graag mee.

    3. Op mijn werk wordt ik altijd Wilga post-it genoemd omdat ik zo op die manier mijn to do’s weg werk. Thuis werk ik ook met lijstjes voor mezelf daarvoor heb ik eerder bij action mijn eigen planner in elkaar gezet maar dat was veel werk. Dit lijkt me geweldig om alles in te bundelen. Ding graag mee

    4. Dit is precies de planner die ik zocht! Ik ben 32, net afgestudeerd, moeder van 4 kinderen en net begonnen aan een 32uurs baan bij Defensie als onderzoeksassistent. Ik hoop een PhD te kunnen gaan doen. Ik merk nu al heel erg dat ik zo’n planner nodig heb, laat staan als ik echt een PhD kan gaan doen. Ik duim!

   1. Oooo jaaaa, yes please! Sinds ik jouw bericht tijdje geleden had gelezen ben ik hier gaan zoeken maar ben ze nog niet tegen gekomen 🙁 Ik zou hem willen gebruiken als travel diary als ik met mijn 79 jarige vader weer naar Indonesië ga, het land waar mijn ouders zijn geboren ♡ Ik hoop dat ik 1 van de 2 gelukkige word! In ieder geval bedankt voor de kans 🙂

    1. Wauw wat een beauty van een planner! Ik ben een ontzettende planner, altijd met lijstjes in de weer. Meestal losse post-its of andere kladblok-blaadjes, die vervolgens weer her en der verspreid liggen
     Met zo’n geweldige planner gaat het me vast lukken om hier eindelijk eens wat structuur in te krijgen. Ik doe dus graag mee met de win-actief

   2. Oh dit zou zo handig voor mij zijn met mijn werk in de thuiszorg en alle afspraken daaromheen voor mij en mijn vriend. Nu moet ik steeds zeggen, ik laat het je weten, even thuis op de kalender kijken. Dat is met deze mooie planner verleden tijd.

   3. Ohhhh wat mooi! Zou dit het dan zijn? Ik moet al jaren echt opruimen. Het komt er maar niet van. Met deze mooie planner zou ik dan toch eens kunnen beginnen, dank jullie voor deze fijne tip.en ik vind beide kleuren echt mooi! Als ik hem echt niet kan vinden dan zou ik hem nog kunnen winnen! Ik ga al vast Big dreamen!! ♡♡

   1. Een chaoot zoals ik is er altijd erg bij gebaat een agenda te hebben alles in het koppie houden en overal briefjes plakken is geen best systeem

    Met deze ontzettend mooie rosé agenda zou ik structuur kunnen aanbrengen en rust creëeren

    Ik zou hem graag winnen en meedoen met je winactie

    1. Ik zou heel graag willen beginnen met deze planner maar helaas bij onze action nog niet gespot…zou hem heel graag willen winnen

   2. Wat leuk! Ik gebruikte altijd de Happy Planner maar deze is een stuk goedkoper en nog eens super mooi. Natuurlijk hoop ik deze te mogen winnen zodat ik vanaf het nieuwe schooljaar weer kan gaan plannen voor mijn gezin.

  1. Wat een prachtige planner. Dit zou voor mij een uitdaging zijn om te starten met een planner. Wat een lieve actie van jou.

   1. Het lijkt me super om deze te winnen. Ik schrijf echt alles op. Agenda en dagboek. Ik kan niet zonder. Dus fingers crossed

  2. Wauw deze planner is echt mooi.
   Daar structuur en duidelijke planning voor mij erg belangrijk zijn al langer op zoek naar een mooie planner. Die ook nog eens zelf te starten en overzichtelijk is.

   Deze heeft alles in 1.
   En de kleur en tekst op de voorkant past geheel bij mij.

  3. Wouw deze is echt wat voor mij, ik vergeet alles maar ook echt alles, iets met twee jonge kinderen, adhd huishouden, werk, je kent het wel
   Ik ga stiekum heel hard duimen, ❤️

  4. Ik naar 2 actions maar helaas niet gevonden. Wel een heel handige planner voor werk en privé, hopelijk win ik er 1! Zou het tich nog eens goed komen met deze chaoot 🙂

  1. Wauw wat zijn ze gaaf! En wat gaaf dat je dit doet! Helaas hier niet verkrijgbaar sinds craftsensations op insta posten dat ze deze planners hadden paar maanden geleden al op zoek. Maar onze action heeft zo vaak geen nieuwe producten. Heel jammer. Dus waag graag een gokje mee ❤️

  2. Wat een super gave planner zou die ook heel goed kunnen gebruiken met die chaos af en toe in mijn hoofd en met 2 kids en een man en allemaal afspraken ( ik ben niet zo van alle afspraken in mijn telefoon op te slaan want bij mij is het of steeds wie schrijft die blijft

  3. Jaaaaa…ik loot graag mee, hier al niet meer te krijgen… By the way: ik vind je blog met testen van produlten super.
   Groeten, Jolands

  1. Voor deze gestructureerde juf en mama is deze planner goud waard! Overal liggen briefjes met daarop de dingen die ik wil of moet gaan doen. Alles in 1 in deze planner is natuurlijk fantastisch!

 2. Oeh, deze leek mij zo leuk om mijn instaswapmaatje kennis te laten maken met een disciplineer, maar helaas niet te krijgen bij mijn action. Al meerdere keren geweest.

  1. Wat een leuke planner en heel handig voor alle afspraken overzichtelijk bij elkaar te houden! Ik ben niet meer bij de action kunnen langsgaan door revalidatie van de corona. Hopelijk nu alsnog een kans om hem te winnen!

 3. Wat een super lieve actie
  Ik ben inmiddels 6 filialen langs geweest, maar helaas nog geen geluk had….Dus wie weet op deze manier

  1. Ik heb totaal geen ervaring met planners…ik houd ook niet van roze, maar deze roze vind ik heel mooi. Maar bij onze Action heeft deze planners niet. Dat heb ik al gezien…

  2. Oh wat een super ding. Nog niet bij de Action zien liggen… zou top zijn i.v.m. een aankomende verhuizing! 28 Mei de sleutel van ons eerste koophuis, dus dit is handig voor mijn chaotische brein haha!

 4. Deze heb ik nog niet ontdekt bij de action. Lijkt mij reuze handig met disc! Vooral aks je beginner bent is deze bujo ideaal aangezien je niet alles eerst hoeft te bedenken, je kunt voortborduren op wat er al in staat.

  1. Wow! Jaloers dat jij ‘m hebt weten te bemachtigen. Lijkt me ideaal, helemaal nu met 2 kindjes. Ik loot graag mee en ga je blog zeker vaker lezen!

  2. Wat een gave planner! Vooral de oudroze, zo super mooi! Hopelijk kan ik binnenkort weer leuke dingen plannen als er steeds meer versoepelingen komen. Hoe gaaf zou het zijn om dat in deze planner te kunnen doen?

 5. Heel graag wil er een. Wij hebben 2 winkels en kijk steeds voor mij en een vriendin. Laatst zelfs in een andere plaats en ook daar niet. Zo jammer.

 6. Ik ben dol op dit soort planners maar vond ze altijd te duur dus deze lijkt me ideaal. Daarom maak ik heel graag kans

 7. Dit is een leuke reactie
  Ik zou super graag de zwarte willen proberen, sinds kort volg ik je en mijn hoofd loopt over van de ideeën inmiddels, mijn laatste maand zwangerschaps verlof is ingegaan dus een goede planner is meer dan welkom om straks lekker mijn momentje rust mee te pakken

 8. Leuke post Zo een toffe planner! Naar op zoek geweest in de Action hier, maar helaas naast gegrepen. Lijkt me ideaal!

 9. wat een leuke site heb jij! Deze planner ook weer super. Helaas, ik ben chronisch ziek, dus ga nauwelijks de deur uit. En mijn lieverd, die alle boodschappen enzo tegenwoordig doet snapt niks van mijn hobby, en weet hem dus ook niet te vinden. Click en collect staat hij niet bij. Nou ja, dan maar meegenieten van jouw mooie foto’s

 10. Wauw, I like it A LOT! 😉 <3
  Wat een ontzettend leuke planner, en dan nog eens helemaal in mijn favoriete kleurtje. Mijn handen jeuken al om deze te kunnen gebruiken!

 11. Wat super lief dat je dit doet.
  OMG wat zou ik 1 van deze planners graag willen winnen. Ik ben al zo lang op zoek naar deze planners. Maar bij ons in de buurt (ik ga ze alle 5 af) zijn ze niet meer te krijgen. Door mijn autisme heb ik moeite met plannen en deze planner lijkt me echt ideaal!!! Ik wil er zoooo graag mee aan de slag.

  Groetjes van Jo

 12. Oh, ik zou deze zo graag willen maar bij geen enkele action in mijn buurt meer te krijgen.Loop stad en land af voor deze mooie planner maar helaas. Dus ik ben heel blij met deze super actie

 13. O lieve hemel wat een mooie planner en wat een lieve actie! Helaas kan ik door omstandigheden niet naar de Action, dus ik hoop met heel mijn ❤ dat ik er eentje mag winnen.

  1. Nou ja…een winactie is altijd leuk. En zoals ik altijd zeg. Nooit geschoten is altijd mis. En mis is het altijd bij mij. Misschien heb ik nu wel eens mazzel. Want als ik niet schiet, schiet ik sowieso mis.
   Ik ben enorm van het plannen anders wordt ik onrustig. En plannen in zo’n leukert zal vast super zijn. Fingers crossed

 14. Wat een mooie planner en ook nog in mijn favoriete kleur roze .
  De discs zijn ook erg fijn en handig dat je de bladzijden er uit kunt halen.

  Ik gebruik vaak een bullet journal om te plannen, maar deze planner is natuurlijk ideaal!

 15. Super leuke planners
  En leuke tips die ik lees
  Ik Ga dan maar naar de action heen
  Om of ze hier nog hebben. En dan mijn proberen te plannen. Net week moeder voor tweede keer.

  1. Ohhhh supermooi die roze.
   Ik hou ook van een goede planning al is dat soms best lastig met gezin van 5.
   Ik heb nu een agenda, kalender en mondelinge toelichting hahahahah als ik iets heb afgesproken of besproken.
   Zo’n planner zou ideaal zijn en kan ik alles ineens opschrijven zodat het in één opslag studielink voor me is qie waar wanneer moet zijn

 16. Oh wat een mooie planner! Handig ook dat je zelf de datums in kunt vullen
  En een mooie roze kaft, ik hou van roze
  En praktisch ook dat je in één oogopslag je hele geplande week kunt zien. Mij geeft dat altijd een bepaalde rust als ik alle dingen die ik nog moet doen opgeschreven heb.✒
  Lijkt mij super om dit te winnen!

 17. Dat ziet er heel handig uit. Zo met kolom onder elkaar en een ‘deze maand’. Helaas heb ik ze hier nooit kunnen vinden. Lijkt me handig om wat structuur te krijgen.

 18. O wauw die ziet er idd goed uit! Ik doe graag mee. Als moeder met 1001 taken en vrijwilligerswerk kan ik niet zonder goede planner

 19. Deze zijn zo mooi! Lijkt me ideaal om echt te plannen of als agenda te gebruiken. Ga in november starten met de opleiding tot hoofdagent, dus na heel veel jaren weer de schoolbanken in, veel plannen met diensten en de kids. Dat zie ik mezelf niet in m’n normale bujo doen. Veel te veel geteken en lijntjes trekken haha.
  Helaas is deze hier in de Actions nog nergens gespot.
  Mag ik vragen welke kleur je op je nagels hebt, want :

 20. Wat een super aktie en leuke uitleg over de planner!
  Ze zijn superleuk vooral die roze planner.
  Kan daar heel mooi mijn swap projecten in bij houden en de verdelingen van de maatjes in mijn eigen groep.
  Helaas hier niet te vinden.
  Ik doe graag mee om hem te kunnen winnen.

 21. Ik ben een planner, het liefst zo ruim mogelijk vooruit. Ik schrijf echt alles op want anders vergeet ik het, maar wat is dit een prachtige planner, mooier dan ik had verwacht! Ja, ook ik greep mis. Ik doe dus heel graag mee op naar een leger hoofd.

  1. Ook ik ben al vaak naar action geweest om te kijken of de planner er misschien was. De kans om er nu een te winnen.. geweldig. Komt zeker goed uit omdat ik vandaag ben begonnen met een nieuwe baan kan ik lekker mijn toekomst gaan plannen.. dus duimen maar..

 22. Wauw! Ik ben al weken op zoek naar deze planner maar helaas nog niet kunnen vinden! Zou een heel leuk verjaardagscadeau zijn!Ben a.s. dinsdag jarig…Daarom doe ik graag mee aan je winactie!
  Groetjes,
  José

 23. Oh wat een mooitje
  Ik zou graag mijn huis, tuin & keuken agenda willen inruilen voor deze planner.
  Ik heb even naar je tips gegluurt en hoe mooi en leuk lijkt het me om creatief te plannen in deze planner.
  ✏️

 24. Sinds het overlijden van mijn vader is mijn hoofd een chaos. Het opschrijven van afspraken, things to do, wensen, mooie helpende teksten helpt mij weer rust creëren. Ik doe dit nu in een schrift. Roze is mijn lievelingskleur.

 25. Wat een gave uitvoering! Ook ik ben zeer benieuwd in welke regio de action zit waar jij de planner hebt kunnen scoren. Vooral de disc-uitvoering is geweldig! Ik ding graag mee naa jouw roze variant! Ik kan hem super goed gebruiken om werk en privé soepel te laten verlopen …

 26. Nou ik heb al jaren een huis/tuin/keuken agenda maar ik wil graag die mooie roze planner. Lijkt me erg leuk om zelf creatief een planner in te plannen.
  En net even naar je plannen tips gekeken en lijkt me echt heel leuk om creatief bezig te zijn. Even lekker ontstressen.
  Groetjes Monica

 27. Super leuke planner helemaal gek en heb super veel leuke pennen en kleurtjes en zou hiermee echt super leuk mee kunnen plannen en je hebt echt een leuke blog

 28. Oh dat zou een mooi begin zijn voor mijn nieuwe start met afvallen en dingen plannen om rust te krijgen…ik loot graag mee.

 29. Een planner is veel handiger dan overal die rondslingerende memo notes…(ahum)… Kortom, ik zou ontzettend blij zijn met zo’n mooie efficiënte planner!

  1. Door corona van manlief aan huis gebonden. Dus geen idee of ze hem hier hebben. Maar ik doe maar wat graag mee aan deze winactie. Voor mij zou dit de ideale combi zijn tussen een reguliere agenda en bullet journal door de flexibiliteit die het lijkt te hebben.

  2. Die roze….echt supergaaf!
   Lijkt me heel handig om op deze manier te plannen en zelf in te delen wat praktisch is. Wilde laatst iets in mijn agenda zetten voor in het najaar maar mijn agenda ging maar tot juli….dan maar op een los blaadje in de hoop dat ik die niet kwijt raak.

 30. Nu ik al meer dan een jaar aan het thuiswerken ben is de scheiding tussen prive en werk helemaal weggevallen. Ik heb de planner niet gezien bij de action, maar zou deze wel graag willen winnen zodat ik niet alleen orde in mijn werk en huishouden kan krijgen maar ook in mijn hoofd.

 31. Ik zou deze graag willen winnen.
  Ik ben afgelopen feb trotse moeder geworden van een heel lief meisje. Nu komen daar ook allemaal nieuwe afspraken bij. En plannen is niet mijn sterkste kant. En ben ik dus al een afspraak bij het consultatiebureau vergeten. Hopelijk kan deze planner hierbij helpen. Groetje

 32. Ik schrijf nu eigenlijk alles in mijn agenda. In mijn chemobrein willen niet altijd de “laadjes ” open. Dus zo’n planner lijkt me wel wat.

 33. Wat een leuke planner en handig om alle afspraken bij elkaar in een overzicht te kunnen hebben! Ik kan al een tijdje zelf niet langsgaan omdat ik nog aan het revalideren ben van corona. Hopelijk alsnog een kans om te winnen!

 34. WOW wat een ’tip’! Dit is de planner wat voor mij ideaal is en zou zijn. Ik ben niet van de mob.planner oid, doe mij maar zwart op wit lekker op papier. En dan ook nog die kleur Roze dat is mijn kleur! Leuk hoor, ik doe mee 😉

 35. Wauw wat een gave planner! Misschien kom ik dan nog ergens eens op tijd .. met kinderen die samen 5x in de week naar zwemles gaan, hun uitjes, mijn man die ernstig ziek is, met alle afspraken in het ziekenhuis, dialysecentrum enz. Mijn werk, oh en natuurlijk de gewone afspraken moet ik er echt aan geloven.. ik kan het gewoon niet meer bijhouden. En deze is zooi gaaf

 36. Wauw! Super tof. Ik wil steeds beginnen met plannen, maar weet niet waar te beginnen. Nu weet ik het wel! Bij een kei gave planner winnen.

 37. Wauw!! Ik zie ze nu hier voor het eerst. Wat een mooie uitstraling heeft deze planner! Die zou ik supergraag willen uitproberen.

 38. woohoo, wat een cool ding. Met een geleidehondjepupje in opleiding zou dit wel erg handig zijn om schema’s met trainingen in te plannen 🙂

 39. Ohh wat zou dat heerlijk zijn, wat rust in deze drukke tijd creëren, ben ik wel aantoe. Ik zou graag alles wat meer gepland zien, mijn hoofd wat minder vol, dan kan ik het van me afplannen en hij is prachtig

 40. Plannen, I love it! Het liefste plan ik alles, van A tot Z. Ik hou van de structuur en het overzicht hebben, van wat er allemaal nog moet gebeuren. Deze prachtige, handige roze planner ontbreekt er helaas nog bij mij, erg graag maak ik dan ook een kansje!
  Planning is bringing the future into the present, so that you can do something about it now! ✍

 41. Oh ik zou hem zo graag winnen…. ik ben tientallen Actions langs geweest, maar nergens te krijgen…. ik kan ook niet zonder een planner…..

 42. Wauw.. lijkt me echt super. Hier niet te vinden. Kan hem goed gebruiken en de afspraken en chaos in mijn hoofd eens op orde te krijgen..

 43. Roze is mijn leven! Het lijkt mij zo fijn om een goede planner te hebben. Helaas nog niks gevonden wat echt voor mij werkt. Misschien dat jouw winactie daar bij kan helpen?!

 44. Oh mooie planner!! Ben bijna door mijn huidige planner heen, dus wel toe aan een nieuwe. Heb een goeie ervaring met een planner. Vergeet nog wel eens wat. Dus plannen en schrijven maar….

  1. Ik zou deze heel goed kunnen gebruiken voor mijn studie. Ik heb het behoorlijk druk en hiermee kan ik huiswerk en examens overzichtelijk in kwijt. Dus zou er heel blij mee zijn om deze planner te winnen

 45. Ik ben slecht in plannen, maar met jouw uitleg, tips en zo’n supermooie planner zou het toch eens moeten lukken!

 46. Wat een leuke planner, ik waag graag een kansje. Ik heb dit jaar voor het eerst een hele dure planner maar deze is eigenlijk veel leuker. Ik ga duimen!

 47. Een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar, geeft je positieve energie. Dus deze planner geeft je elke dag een nieuwe boost

 48. O deze ziet er echt zo tof uit. Ik ben net bezig om een planner te maken, maar heb nog geen mooie omslag gevonden. In mijn action heb ik deze nog niet gevonden dus ik waag graag een gokje.

 49. Nou het is eigenlijk heel simpel… zonder planner ben ik mijzelf niet…
  Ik ben een planner; met twee pubers een bijna fulltime baan en een zieke echtgenoot; zonder planner ben ik niets! Daarnaast merk ik dat ik steeds dingen vergeet of benamingen van spullen of namen van mensen kwijtraak… dat als gevolg van COVID 19… heeft meer impact op mij gehad dan gedacht. Zonder een planner waarin ik dus alles schrijf om zaken niet te vergeten is voor mij van levensbelang.

 50. Bedankt voor je mooie blog. Ik ga de link delen met mijn dochter. (Kan ze daar vast nog iets uithalen wat haar weer helpt bij plannen)
  Zij is helemaal into planning. Het helpt haar enorm met overzicht en voorkomt veel stress.

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik gun de planner aan mijn dochter die dit jaar examen moet doen. Ze heeft veel baat bij een planner en 1 die niet gedateerd is kan ze nu helemaal eigen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *