Cadeautje versieren met gifttag set!

Gifttag Set van Craft Sensations / Action

Ik vind het erg leuk om cadeautjes in te pakken. Hier maak ik graag een feestje van en ik doe dan ook altijd mijn best om een cadeautje feestelijk en persoonlijk in te pakken. Deze SUPER goedkope gifttag set biedt een helpende hand!

Inhoud van de set

Er zijn twee verschillende gifttag sets verkrijgbaar. Één set is wat neutraler met goud- & zilvertinten. De andere set bevat rozetinten! Elke set bevat:

  • 2 x 5 tags
  • 5 verschillende kleuren touw
  • 2 x 6 stickers
  • 20 knijpertjes

Gifttag set Crafts Sensations / Action

Gifttag set

Deze gifttag set is van Craft Sensations en is verkrijgbaar bij Action. Een klein prijsje dus! De set biedt een snelle en helpende hand voor het versieren en opleuken van cadeauverpakkingen, ook voor de wat minder creatieve mensen!

Maak een leuke strik met het touw en maak er met een knijper een leuk label aan vast. Nog een leuke sticker erbij en je bent klaar! Nog een extra tip: stempel een korte tekst op de labels (goed laten drogen) voor een meer persoonlijke touch. Zelf heb ik het alfabet van Craft Sensations gebruikt, deze zijn verkrijgbaar in een grote pot. Met deze accessoires creëer je in een handomdraai een ontzettend leuk cadeautje!

Wat vind jij feestelijker? Neon roze of subtieler goud & zilver.

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Oh, dat wordt weer een bezoekje aan de Action! Altijd leuk om een cadeautje extra mooi te maken. De setjes lijken me allebei leuk, afhankelijk van voor wie het cadeautje is. Het roze voor vriendinnen en het goud/zilver voor bijvoorbeeld mijn ouders 🙂 Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *