Het Huis Uit | Stoere kapstok die matcht met mijn kledingrek

Steigerbuis wandkapstok van Design 85

In mijn appartement kan een kapstok straks natuurlijk niet ontbreken! Wanneer mijn ouders, opa & oma of ander bezoek op visite komt wil ik natuurlijk hun jassen aannemen en deze netjes op kunnen passen. En dus ging ik op zoek naar een wandkapstok die ik mooi vind.

Wandkapstok

Ik wist dat het een wandkapstok moest worden. Een staande kapstok kan ik ontzettend mooi vinden, maar naar mijn idee is dit in een appartement niet praktisch. Ik weet niet of – en waar – ik deze kwijt zou kunnen en het neemt flink wat ruimte op de grond in beslag. Een wandkapstok leek mij dus praktischer!

Steigerbuis Kapstok Basic

Ik heb gekozen voor ‘Steigerbuis Kapstok Basic‘ van Design 85. Echt basic vind ik deze wandkapstok persoonlijk niet, maar juist stoer en uniek! Dit komt mede doordat ik extra opties heb toegevoegd. Zo heb ik gekozen voor maar liefst 6 haken, dan kan ik in ieder geval genoeg jassen ophangen! De haken zijn groot en erg mooi. Ook heb ik een legplank laten toevoegen omdat ik dit erg mooi vind. Het hout zorgt voor een toch wat zachtere look van de kapstok en ik kan de kapstok dan gezellig aankleden met wat (woon)accessoires. Design 85 heeft ook nog andere kapstokken in het asortiment.

Ondanks dat deze niet bij elkaar zullen staan in mijn toekomstige appartement vind ik het een ontzettend leuk detail dat de kapstok en mijn kledingrek matchen! Dit komt omdat ze allebei gemaakt zijn van steigerbuis. Door dezelfde materialen en kleuren terug te laten komen hoop ik straks wat eenheid te creëren.

Demontabel geleverd

De kapstok wordt demontabel geleverd met bijbehorende pluggen en schroeven. Je ontvangt een duidelijke uitleg waardoor je de kapstok snel gemonteerd hebt en deze kunt ophangen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat door de vele haken het monteren iets moeilijker voor ons was dan bij het kledingrek, maar toen we eenmaal wisten hoe het moest was het klusje zo gepiept!

Gaat jouw voorkeur uit naar een wand- of staande kapstok?

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Mooie kapstok! Ik zou ook voor een legplank kiezen. 🙂 Wij hebben zelf nog een oude kapstokbak staan.. Genoeg plaats voor veel jassen, een legplank en een bak onderin waar je veel in kwijt kan!

  2. Dit is iets wat ik ook wel zie passen in m’n Eigen interieur! Nu hebben we een basis kapstokje uit de Ikea, maar heb gemerkt (lees: het is kapotgegegaan) dat deze niet zo heel stevig zijn ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *