Het Huis Uit | Stoer en industrieel steigerbuis kledingrek

Een kledingrek is een van mijn wensen voor als ik het huis uit ga. Inmiddels heb ik er een gevonden die aan mijn wensen én eisen voldoet, maar dit was nog niet zo makkelijk.

Wat zoek ik in een kledingrek?

Regelmatig zie ik op Pinterest en Instagram kledingrekken die prachtig staan in het interieur. Daar wordt ik gewoon heel hebberig van en daarnaast is een kledingrek praktisch voor jurkjes of kledingstukken die ik vaak draag. En, is het niet heel erg leuk om mijn nieuwste fashion-items te fotograferen op een mooi kledingrek?

Een kledingrek is dus wat ik wilde hoe lastig het ook zou zijn om er een te vinden die aan mijn eisen én wensen voldoet. Hij moest stoer zijn, maar niet te donker en robuust. Daarnaast moest hij goed passen bij andere stijlen zoals bijvoorbeeld een romantisch, Scandinavisch en botanisch interieur. Ik ben nogal een twijfel- en wiebelkont die graag wisselt van interieur, kleur en stijl. Daarom moet een item zoals een kledingrek overal mee te combineren zijn. In mijn geval dan! Uiteindelijk heb ik het perfecte én stevige kledingrek gevonden.

Kledingrek van Steigerbuis

Wat is – voor mij – dan het perfecte kledingrek? Het rek waar ik in één opslag zag dat hij aan mijn wensen en eisen voldeed kwam ik tegen bij Design85. Waarom ‘ie perfect is ga ik je nu vertellen en laten zien.

Het kledingrek is dus gemaakt van steigerbuis, een industrieel materiaal dat zorgt voor een stoere look. De koppelingen geven nog een extra boost aan deze uitstralingen. Het steigerbuis kledingrek is zilverkleurig. Dit zorgt ervoor dat hij aan mijn wens voldoet om hem gemakkelijk te combineren met andere stijlen. De kleur zilver is namelijk niet te donker en is daardoor ook erg leuk om te combineren met een romantische stijl.

Makkelijk en extra opties

Zoals je ziet zitten er ook aan de bovenste hoeken van het rek stoere koppelingen. Het monteren bleek makkelijker dan gedacht, terwijl ik op mijn vader heb gewacht om te beginnen. Het pakket komt met een handleiding en deze is duidelijk beschreven en wordt met plaatjes ondersteund. Ook is het materiaal steigerbuis erg geschikt voor een kledingrek, hij staat namelijk lekker stevig!

Design85 biedt je de mogelijkheid om het naar jouw wens te maken door middel van verschillende opties. Zo kun je kiezen voor het plaatsen van wielen onder jouw kledingrek zodat deze gemakkelijk verrijdbaar is, maar zelf heb ik hier niet voor gekozen. Dit omdat ik van plan ben hem op één plek te laten staan. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een schoenenrek. Van deze optie heb ik dan wel weer gebruik gemaakt! Ik heb best wel wat schoenen en vind het leuk om deze ook op het rek te kunnen plaatsen.

Zou jij ook voor dit kledingrek van steigerbuis gaan of gaat jouw voorkeur uit naar een van de andere varianten van Design85?

-samenwerking-

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Netjes! Ik ben ook al een tijdje aan het kijken hoe ik zo’n leuke, stoere steigerbuizen kapstok idee in mijn hal kan maken/plaatsen. Dankjewel voor dit mooie voorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *