Moederdag | 5 x cadeautips voor moederdagcadeau

Moederdagcadeau cadeautips voor Moederdag

Moederdag is on it’s way! In dit artikel vind je verschillende cadeautips voor Moederdag. Ik hoop je te inspireren voor een leuk moederdagcadeau.

The Ritual of Jing

Producten van Rituals behoren misschien tot de cliché cadeau’s, maar ze worden zeker niet minder gewaardeerd. Het ruikt ook allemaal zo lekker! The Ritual of Jing bestaat uit verschillende producten die dienen ter ontspanning, voor kalmte, stilte en rust. Dat gun je je moeder toch?

Lees meer over: The Ritual of Jing

Moederdagcadeau

Marc Jacobs Daisy

De Marc Jacobs Daisy lijn met parfums is mega bekend onder vrouwen. Kortgeleden schreef ik een review over Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze, een lekkere casual eau de toilette voor vrouwen. De geur is naar mijn inziens een allemansvriend. Ook als je niet precies weet wat voor geuren je moeder lekker vindt zal je niet snel fout zitten met dit parfum.

Lees meer over: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze

Bath & Body Works

Sinds kort kun je het merk Bath & Body Works kopen in Nederland. Zelf kocht ik altijd producten van dit merk tijdens mijn vakanties in Amerika. Je kan hier terecht voor de lekkerste douchegels, bodylotions, bodymists, geurkaarsen en meer. Ik ben een groot fan!

Lees meer over: Bath & Body Works Nederland

moederdagcadeau buddha to buddha

Buddha To Buddha sieraden

Als je een beetje into sieraden bent, dan ken je het merk Buddha To Buddha vast wel. Het is een ontzettend bekend sieradenmerk met vooral populaire zilveren sieraden. Vorig jaar schreef ik een artikel over mijn eerste Buddha To Buddha sieraden en ik denk dat een sieraad van dit merk een gewaardeerd moederdagcadeau zal zijn!

Lees meer over: Buddha To Buddha sieraden

Cherry Blossom douche foam

Een douche foam is altijd een geschikt cadeau, toch? De producten van Kneipp zijn heerlijk en ook in deze tijden waarin winkels beperkt toegankelijk zijn, zijn de producten van Kneipp makkelijk verkrijgbaar. Online of bij de drogist, waar je geen winkelafspraak nodig hebt. Ook handig als je last minute een moederdagcadeau nodig hebt! Een echte aanrader voor Moederdag is de lijn Cherry Blossom!

Lees meer over: Cherry Blossom douche foam van Kneipp

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *