Make-up experts maken de beste make-up

make-up experts

Vraag je je af welke make-up merken nu eigenlijk de beste zijn? Dan is het antwoord niet zo heel moeilijk te geven. Alhoewel het ene merk natuurlijk beter bij je past dan het andere, kun je over het algemeen wel stellen dat merken die zijn samengesteld door make-up experts zelf vaak een hele goede keuze zijn. Deze mensen zijn tenslotte gewend om de hele dag door met make-up bezig te zijn en stellen vaak hoge eisen aan de producten die zij gebruiken. En dat zie je terug in de producten die zij onder hun naam lanceren!

Je hebt ze voor het uitzoeken

Aan vrijwel alle wat duurdere make-up merken werken echte experts mee. Mensen die hun sporen verdiend hebben in de make-up industrie, en heel goed weten wat werkt, en wat niet. Wil je er echter echt zeker van zijn dat je een merk te pakken hebt waar een expert aan gewerkt heeft, dan kies je er natuurlijk eentje dat door een expert zelf is gelanceerd. Zo weet je bij het merk Charlotte Tilbury bijvoorbeeld zeker dat de visagiste herself aan de basis staat van ieder product. En ook een merk als Bobbi Brown kun je om deze reden met een gerust hart kiezen.

Er zijn steeds meer visagisten en andere professionals die een eigen lijn lanceren. Soms gebeurt dit onder de vleugels van een ander groot merk, maar vaak doen zij dit ook volkomen onafhankelijk. Zeker in dat laatste geval is het merk vaak geboren uit een zekere frustratie; de producten die zij graag zouden gebruiken zijn niet op de markt beschikbaar.

Welk merk kies je?

Met zoveel merken waar je uit kunt kiezen, kan het nog best lastig zijn om een expert te vinden die producten maakt die precies bij jou passen. Kijk daarom niet alleen naar de naam, maar ook naar de inhoud van een lijn.

Charlotte Tilbury staat bijvoorbeeld bekend om haar zachte kleuren, met veel roze. Een prachtige lijn als dit goed bij je past, maar niet iedereen vindt de producten uitgesproken genoeg. In het geval van Bobbi Brown ligt dat anders, in deze collectie vind je juist weer kleuren die sommige mensen te heftig zullen vinden.

Wil je weten of een bepaalde lijn of een bepaald product bij jou past? Probeer het dan altijd eerst uit. Het is zonde om een best kostbaar product te kopen en het vervolgens nauwelijks te gebruiken. Vraag om samples, of ga naar een beauty corner van het merk en laat een visagist het ter plekke aanbrengen. Zo weet je zeker dat je een goede koop doet en krijg je vaak ook nog wat tips mee over het gebruik van je nieuwe product.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *