NEW IN | Classy en glamorous ‘Boudoir Charm’ collectie van Pink Gellac

Boudoir Charm Pink Gellac

Een groot fan van Pink Gellac, een nog grotere fan van de nieuwste collectie Boudoir Charm! Deze collectie lijkt namelijk wel voor mij gemaakt. Precies wat ik mooi vind!

Pink Gellac Boudoir Charm collectie

De nieuwste collectie van Pink Gellac heet ‘Boudoir Charm’ en deze collectie bestaat uit 5 glamorous en classy kleuren voor op jouw nagels! De collectie lijkt wel voor mij te zijn gemaakt, want hoewel ik ook een groot fan ben van de Uncovered collecties is dit is by far mijn meest favoriete collectie tot nu toe!

Boudoir Charm Pink Gellac

De kleuren van Boudoir Charm

304 ‘Radiant White’ is een witte gellak met kleine gouden glitters. Het is een erg romantische lak die tevens perfect is voor de wintermaanden!

De kleur 305 ‘Pearly Nude’ is dé perfecte romantische nude! Deze nude kleur heeft een koele ondertoon en belooft te matchen met elke huidskleur. De subtiele parelfinish zorgt voor een romantische touch.

306 ‘Blissed Mauve’ is een mooie vintage mauve tint met een creamy finish. Als het aan mij ligt typisch zo’n kleur die je altijd kunt dragen en die heel classy staat!

De kleur 207 ‘Maroon Purple’ is een zeer intense paarse gellak met rode ondertonen. Wanneer je de lak op je nagels aanbrengt wordt dit zeker duidelijk, de kleur neigt namelijk echt naar het rode. Deze intense kleur is superclassy!

308 ‘Dramatic Red’ is niet anders dan dramatic te noemen! Deze intense donkere wijnrode kleur zit bomvol dramatische rode glitters.

Eindoordeel nieuwe collectie

Wauw, wat een prachtige collectie! De kleuren zijn ontzettend mooi en ik ben dan ook maar wat blij met mijn nieuw gelakte nagels in deze mooie kleuren. Het werd eerlijk gezegd ook wel tijd, want de kleur die ik hiervoor op mijn nagels had heeft er door tijdgebrek maar liefst 7 (!) weken opgezeten.

Donkerrode- en paarse lakjes zijn over het algemeen wat lastiger netjes te lakken (dit geeft sneller af) maar de Boudoir Charm collectie lakt wederom erg fijn. Ik verwacht deze kleuren nog heel vaak op mijn nagels te dragen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *