ACTION must have | Budgetproof vintage bar cart voor maar €19,95!

vintage bar cart action

Vandaag heb ik een MEGALEUKE budgettip voor je, die ik stiekem eerder al deelde via Instagram. Toen ik dit product zag werd ik meteen hyper van enthousiasme. Bij Action kun je nu namelijk een vintage bar cart scoren voor maar €19,95!

Wat is een bar cart?

Een bar cart is van origine een trolley – tafel op wielen – om drank op te presenteren. Tegenwoordig is een vintage bar cart zeer gewild voor het interieur. Met grote vraag komt ook een flink prijskaartje en dus heb ik de aanschaf nooit gedaan, hoewel ik deze al geruime tijd graag één wil.

Action interieur

Bar trolley bij Action

TOT NU! Ik weet niet meer waar, maar ergens heb ik opgevangen dat ze bar carts bij Action zouden verkopen. Zelf was ik toen ziek, maar mijn lieve ouders zijn meteen gaan kijken en kwamen terug met een goudkleurige bar cart van Home Accents!

Een kleine waarschuwing, dus LET OP: de trolley komt ongemonteerd in een vrij kleine doos. Denk hier dus aan wanneer je naar Action gaat, want anders zoek je wellicht naar een groter item en kijk je eroverheen. De bar cart is overigens makkelijk te monteren!

trolly action

Vintage bar cart in mijn interieur

Zelf heb ik de vintage goudkleurige variant in mijn bezit. Mocht jouw interieur wat stoerder zijn, dan is er ook een zwarte uitvoering. De cart heeft twee ‘verdiepingen’ met een glasplaat en rijdt op plastic zwarte wielen.

Je kunt de bar cart uiteraard decoreren zoals jij dat wilt en zodat deze bij jouw interieur past. Zelf heb ik gekozen voor een mooie vaas, het welbekende gouden aapje en een aantal tijdschriften met boeken. Hierdoor komen alle kleuren uit mijn interieur samen op de bar cart en wordt deze echt onderdeel van het interieur.

Ik ben echt ontzettend blij met deze budgetvondst! Een vergelijkbare uitvoering kost elders al snel rond de €150,- en deze voldoet voor mij prima!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *